Koga će otpisati Benitez?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 07.07.2015.
10:45
Izvor: Sportske.net

Real ima previše igrača, Rafa će morati da uzme metlu. Ko je na njegovom spisku za odstrel?

BETA/AP Photo/Andres Kudacki
BETA/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Real će imati prema pravilima 25 igrača u narednoj sezoni, trenutnoih je 27, sa Kasiljasom i Ramosom za koje se očekuje da napusteklub. Ali, ako se to desi stižu De Hea i verovatno novi štoper, ato neće biti sve što se pojačanja tiče.

Naime Benitez i dalje planira da kupi zadnjeg veznog igrača, idalje je aktuelan Vidal, zatim nekog spolja u ofanzivi i verovatnojoš jednog napadača.

Na listi za odlazak su Koentrao u koga u Realu nemaju dovoljnopoverenja, zatim Iljaramendi koji je potpuno razočarao, mada i nijedobio pravu šansu.

Od ostalih, Martin Odengard sigurno ide na pozajmicu, dok ćeBrazilac Lukaš koji je stigao prošle zime, verovatno biti prodatpoput Morate, sa opcijom da Real ponovo može da ga kupi, ako budezadovoljavao standarde "Los Blankosa".

Mladi napadač Markos Asensio će na pozajmicu, ali Benitez želi damu pruži šansu u prijateljskim mečevima kao i mnogo iskusnijeDenisu Čeriševu koji se vratio u klub posle odlične sezone uViljarealu. Ovaj Rus se nada da će se nametnuti, ali male su šanseda ostane.

Ostali su manje-više sigurni, Isko nije na prodaju, želi gaJuventus, ali Real se sigurno neće odreći španskog reprezentativca,eventualno bi mogao da ode Hese, ako stigne novi napadač, nekoiskusniji poput Ibrahimovića.

Ali, ako, uz Kasiljasa i Ramosa, odu još petorica, Real će moći dadovede isto toliko pojačanja, dakle pet novih igrača u ovomprelaznom roku i da ostane unutar 25 koliko predviđajupravila!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volim nogomet
Tuesday, 07.07.2015
15:17

Ramos je rekao da ne pregovara trenutno niti sa jednim klubo ,Jese će ostati ,a Ralu više treba obrana nego vezni red jer ako ode Coentrao tu će trebati tražiti neku zamjenu.

avatar
Tuesday, 07.07.2015
12:48

Prvo Ramos ne odlazi, drugo za Kasiljasa pisete da ide, pa da je otisao pa da opet verovatno ide. De Gea je daleko godinu dana jer Mancester trazi previse za igraca koji nece da produzi ugovor i kome on istice naredne sezone. Silva ide na pozajmicu, verovatno i Jese, Asensio, Ljorente i jos par klinaca. Za Ceriseva se ne zna jer jos jedna pozajmica vrti u prazno, tesko da ce dobiti neku vecu ulogu, ali nije siguno, kako se pokaze na pripremama dosta zavisi kao i od eventualne ponud ekoji dosad nema. Odlaze Iljaramendi i Kuentrai verovatno, moguce je da ode i Benzema prema nekim pisanjima, ali sve su vrlo neproverene informacije. Sigurno dolazi neki napadac i zadnji vezni, nasao sam informaciju da su poceli pregovori oko Veratiaj ali nije bas pouzdana. Odlasci igraca kao Odegard ili Ljorente na pozajmice ne pokrivaju dolaske Vidala ili Ibre. Dosao je Vaskez da bude rezervisa i menja Balea u nebitnim utakmicama.

avatar
Tuesday, 07.07.2015
17:05

Zato real ne traži puno za Ramosa matoru kiksaru, koji takodjer ne zeli da potpise ugovor.

avatar
koki77
Tuesday, 07.07.2015
12:29

Da je Van Gal pametan pa fa podalje ponudu za Ramosa i Benzemu... novac I De gea za Ramosa posto izgleda da se Ramosu ne ostaje tamo to je objavio i As a oni su Realovi. A mislim da Benzema nece sjediti na klupi ako bi dosao neki napadac..

avatar
Leyton Orient
Tuesday, 07.07.2015
14:57

Cuj da je Van Gal pametan ... u pitanju je Real sto traze nerealnu svotu novca realno je da daju De Geu i 15 mil i cao al ovaj mrtvi real trazi min 60 mil + de geu taj real je daleko od realnosti

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 07.07.2015
12:20

benitez je pozvao Hesea i rekao mu da racuna na njega u narednoj sezoni tako da on ostaje

avatar
Los Vikingos
Tuesday, 07.07.2015
11:41

Ramos ne ide nigde, Casillas bi mozda mogao u Porto na pozajmicu. Odegard se ne broji jer je jos uvek clan Castilje, Lucas Silva i Asensio ce najverovatnije na pozajmicu, dok ce Cheryshev verovatno napustiti klub a sa njim bi trebao i Arbeloa, Coentrao i llarra. Dakle 3-4 igraca ce napustiti klub dok ce njih 2-3 otici na pozajmicu.