Koga će na kraju Venger izabrati?

Autor: Đorđe Đokić
subota 21.06.2014.
01:13
Izvor: Sportske.net

Napadač stiže na Emirejts, pitanje je samo koji. Venger ima novca i nema opravdanja, mora dobro da bira. Izbor spao na dve opcije.

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

I ovog leta se zna, Venger želi napadača koji bi pravio konkurenciju Žiruu i koji bi doneo kvalitet i golove neophodne da bi se Tobdžije uključile u trku za titulu.

Novca ima. Posle Ozila jasno je da Venger može da kupi kog želi, samo je pitanje dobrog odabira.

Nakon brojnih spekulacija čini se da je izbor pao na dve opcije. Prva je Baloteli. Super Mario je na prodaju. Lilan traži 29 miliona funti po poslednjim najavama, Arsenal nudi 25. To nije razlika koja bi trebala da bude problem koji se ne može rešiti pregovorima.

Druga opcija je drugi Mario, Hrvat Mandžukić. Venger misli da ga može dobiti za 15 miliona funti jer je Mandžukić rešio da ode iz Bajerna posle sukoba sa Gvardiolom. Ipak, Arsenal nije jedini zainteresovan pa je pitanje koliko je cena realna. U poslednjima vestima, pominje se i Volfsburg kao tim spreman da vratio Mandžukića u svoje redove.

Pominjao se Drmić, ali je to teško opcija koja bi zadovoljila bilo koga i još manje garantovala uspeh.

Jedna od poslednjih spekulacija je Falkao, ali je pitanje koliko je to realno pogotovo ako se u trku uključi Real iz Madrida koji je već pokazivao interesovanje za Tigra.

Na kraju, posle svih spekulacija, dva Maria su realna opcija. Uz Žirua, Sanoga i povratak Kempbela, Venger bi imao dovoljno opcija u napadu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke