Kog špica će dovesti Inzagi?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 22.01.2015.
09:46
Izvor: Sportske.net

Super Pipo će promeniti formaciju, potreban mu je klasičan razbijač, nekoliko imena u igri.

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Milan će pokušati sa 4-2-3-1, postavlja se pitanje centralnog napadača, Inzagi nije zadovoljan Pacinijem kome ugovor ističe u junu.

"Paco" želi da napusti klub, čeka da Đovinko ode iz Juventusa kako bi pojačao šampiona, mada je i dalje taj transfer u priličnoj magli.

Sa druge strane, Milan želi Pabla Osvalda, "Džoni Dep" je otpisan u Interu, on je i dalje igrač Sautemptona, ima jak ugovor i čini se da se ne uklapa u finansijski plan "Rosonera".

Parmi je Argentinac tražio 1.5 milion evra za šest meseci, videćemo da li ta cena važi i za Milan.

Jedna od opcija je i bivši napadač "Rosonera" Marko Borijelo. On je zaboravljen na klupi Rome, ali takođe ima jak ugovor i morao bi da smanji primanja ako želi povratak na "San Siru".

To su dve najverovatnije opcije, i dalje je aktuelna priča oko Destra, ali čini se da El Šaravi u ovom trenutku ne bi prihvatio odlazak u Romu.

U svakom slučaju, kako kažu na Apeninima, Milan ima ideje, ali ne i novac, pa će do kraja januara praktično probati da skrpi tim i da spasi što se spasti može...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lol
Thursday, 22.01.2015
11:18

Kakav Osvaldo bre,nije nam potreban jos jedan problematacan fudbaler,Borijelo nije vredan pomena.Ako ce ovi da nas vade onda bolje Berlu nemoj trositi silne milione za ove igracine.

avatar
Oldboy
Thursday, 22.01.2015
15:06

i ja sam stvarno mislio da je Osvaldo sazreo i da vise nece praviti probleme buduci da ima godina koliko ima, jer je rec o jednom super korisnom igracu koji moze da igra u celom napadu, ali jbg