Ko je Vengerov NIKO?

Autor: Đorđe Đokić
četvrtak 28.08.2014.
15:01
Izvor: Sportske.net

Venger je najavio da želi da kupi samo igrače koji će unaprediti tim, ali i da neće kupovati napadače. Sa druge strane, stižu informacije o novim metama, pa čak i o konkretnim ponudama.

Beta/AP Photo/Sang Tan
Beta/AP Photo/Sang Tan

Povezane vesti

Portugalskim medijima nije za verovati, ali njihov Rekord javlja da je Venger spreman da uputu ponudu za Karvalja nakon što je Sporting spustio cenu na 30 miliona evra.

Koliko ima istine, uvek je teško zaključiti kad informacije stižu iz ovog dela Pirineja, jer su često plasirane od menadžera i kluba sa ciljem da privuku druge zainteresovane. Činjenica je međutim da Sporting želi da proda Karvalja, a da Arsenalu treba defanzivni vezni.

Sa Apenina opet stižu informacije da je napadač koga Venger želi zapravo Ćerći, fudbaler Torina.

Urbano Kairo, predsenik Torina, potvrdio je da će Ćerći biti prodat i to stranom klubu, što je podgrejalo spekulacije.

Sa druge strane, Venger je juče rekao da će Sančez biti entralni napadač Arsenala u narednom periodu i da neće kupovati zamenu za Žirua. Otpisao je dovođenje Velbeka, Falkaa i Žigića.

Naime, jučerašnji dan su obeležile senzacionalističke vesti u vezi interesovanja za Nikolu Žigića, čak je i njegov agent otkrio da ga je zvao lično Venger.

Francuski stručnjak, ipak nije upoznat sa time, dobrano se iznenadio na pomen srpskog fudbalera.

„Ko? Žigić? Ne.“, kratko je rekao Venger, koji je na konferenciji za medije preduhitrio novinare i poručio da neće dovoditi nikoga.

„Odmah ćete me pitati koga ćemo kupiti i ja ću vam odmah i odgovoriti. U ovom trenutku nikoga.“, rekao je menadžer Arsenala.

 
Ostalo je još nekoliko dana do kraja prelaznog roka tako da nećemo dugo čekati na potvrdu ili demanti ovih informacija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke