Ko je najveća želja Arsenalovih navijača?

Autor: Boban Filipović
petak 18.07.2014.
14:36
Izvor: Sportske.net

U anketi u kojoj se od navijača tražilo da se izjasne koga bi najviše voleli da vide u Vengerovoj ekipi sledeće sezone i u kojoj učestvovalo skoro 60 hiljada 'Tobdžija' najviše glasova dobio je Edison Kavani.

Beta/AP Photo/Matilde Campodonico
Beta/AP Photo/Matilde Campodonico

Povezane vesti

Iako je Pari Sen-Žermen prošlog leta izdvojio pozamašnu sumu novca da dovede sjajnog urugvajskog napadača iz Napolija, čini se da to ipak nije bio pun pogodak.

Kavani je u svojoj debitanstskoj sezoni ostao u senci Zlatana Ibrahimovića, često nije igrao na svojoj prirodnoj poziciji, već je 'guran' na krilo. Nezadovoljstvo zbog toga javno nije iskazivao, ali se ono moglo naslutiti, premda je sa 'Svecima' osvojio titulu šampiona Francuske.

Na Mondijalu u Brazilu je bilo primetno da to nije onaj nemilosrdni Kavani, kakvog smo navikli da ga gledamo u dresu Napolija, a učinak od samo jednog gola i to sa bele tačke protiv Kostarike je ispod svih očekivanja.

Pored 'Ibrakadabre', Urugvajac će teško uspeti da se izbori za mesto klasičnog centarfora, pa se spekulacije od njegovom odlasku sa "Parka prinčeva" i potrazi za  novim "Eldoradom" nameču same od sebe.

Navijači Arsenala su izuzetno nezadovoljni kako je izgledao napad prošle sezone, Olivije Žiru je među većinom njih 'persona non grata', te smtraju da bi latino tandem Aleksiks Sančez – Edison Kavani bio pun pogodak.

Ipak, treba podsetiti da je 27-godišnji Kavani pre godinu dana stigao u "Grad Svetlosti" za 55 miliona funti i teško je očekivati da bi šampion Francuske pristao da ga pusti za manju sumu.

Na Arsenu Vengeru i upravi kluba sa 'Emirejtsa' je da razmotre ovu želju svog '12-og igrača'.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke