Ko će prvi do najboljeg strelca Čempionšipa?

Autor: Boban Filipović
subota 10.06.2017.
18:50
Izvor: Sportske.net

Engleski mediji pišu da će ovog leta čak sedam premijerligaša pokušati da dovede u svoje redove napadača koji je u sezoni za nama terorisao protivničke golmane u Čempionšipu.

Beta/AP Photo/Shuji Kajiyama
Beta/AP Photo/Shuji Kajiyama

Povezane vesti

Lids ponovo nije uspeo u nameri da se vrati u društvo najboljih, ostali su 'Beli' bez daha u finišu, ostali su i bez menadžera, a mogli bi i bez najboljeg igrača Krisa Vuda.

Novozelanđanin je bio najbolji strelac u Čempionšipu u sezoni za nama, postigao je čak 27 golova, a u komšiluku očigledno veruju da bi mogao da rešeta i u Premijer ligi.

Na 'Eland Roudu' strahuju da će Vud da napusti klub jer je javno izrazio nezadovoljstvo kada je menadžeru Gariju Monku uručen otkaz.

Ostalo mu je još dve godine ugovora sa Lidsom, a interesovanje za 25-godišnjeg centarfora pokazali su novopečeni premijerligaš, lokalni rival Hadersfild, te Kristal Palas, Svonsi, Stouk, Vest Hem, Vest Bromvič Albion i Sautempton.

Po kladionicama su 'Terijeri' najveći favoriti, mada je kvota za njegov ostanak u Lidsu manja nego za transfer u bilo koji od pomenutih klubova. Lids ga je doveo iz Lestera leta 2015. godine za 3 miliona funti, a sada bi mogao da ga proda za mnogo veći novac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke