Ko bi iz Zvezde mogao u Seriju A?

Autor: Beta Beta
subota 15.11.2014.
20:58
Izvor: Beta

Ako se pitaju ljudi iz Udinezea koji su večeras mogli da na delu vide Zvezdine talente, nekolicina igrača se posebno izdvaja...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trener fudbalera Udinezea Andrea Stramaćoni rekao je mu se svidelo što je na današnjem meču protiv Crvene zvezde igralo mnogo mladih igrača.

"Mnogo mladih igrača je bilo na terenu i to mi se posebno svidelo", rekao je Stramočini novinarima na stadionu Crvene zvezde.

Zvezda je večeras pobedila Udineze sa 1:0 u prijateljskom susretu, a treneri obe ekipe su na teren izveli kombinovane sastave.

Stramaćoni je od Zvezdinih igrača posebno istakao Luku Jovića, ali nije želeo da govori više o tome.

"Ako budem odgovorao na vaša (novinarska) pitanja o njemu, njegova cena skače', rekao je Stramaćoni uz osmeh.

I sportski direktor Udinezea Kristijano Đareta je naveo da mu se svidelo nekoliko fudbalera beogradskog kluba.

"Imamo nekoliko imena na spisku, igrača koji su nam se svideli, posebno Marko Grujić, Jović i naravno (golman Predrag) Rajković, ali ne možemo sada da donesemo konačan zaključak", rekao je Đareta.

On je dodao da će se u budućnosti znati da li će Udineze pokušati da angažuje Predraga Rajkovića.

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da Zvezda ne mora da brine za budućnost.

"Ovim mladim igračima treba dati šansu. Njih pet do šest, koji imaju do 20 godina, treba da počinju svaku utakmicu. Uzeli smo tri boda, što se kaže, ali meni su meni najbitnija tri boda u Kragujevcu", kazao je Lalatović.

Zvezda u narednom, 13. kolu Super lige Srbije gostuje u Radničkom u Kragujevcu.

Na utakmici protiv Udinezea od igračke karijere se oprostio Dejan Stanković, a Lalatović je istakao da je on zaslužio da karijeru završi na "ovako lep način".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vladimir Djuric
Sunday, 16.11.2014
01:33

Lazovic bi mogao u Parmu ili Kjevo ali na klupu,Mijailovic i Pecnik u seriju B a Jovic i Rajkovic eventualno u Holandiju ili Belgiju a ostali u Donji Srem .NPazar, Rad i slicne timove a boga mi neko bi u tramvaj ligu.Ako cemo realno.

avatar
PintoDaCosta
Saturday, 15.11.2014
23:25

Najbolje bi bilo da se proda Lazovic ako mora neko.. On je vec u godinama u kojim bi trebaod a igra u Evropi..

A pametno zbori Lalatovic! Samo da ga poslusaju!

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 15.11.2014
22:25

daj bre udaviste sa jovicem prenaduvan igrac i precenjen za 2-3 godine se nece ni znat gde je sta je i ko je on...tako su govorili za markovica ima da bude najbolji na svetu on propao kao igrac...kad je markovic propao i ovaj ima da propadne sto posto jer ipak partizanova skola je jedno deset puta bolja od zvezdine

avatar
LoleRava
Sunday, 16.11.2014
01:07

Mislim da je tvoje uporedjivanje smesno,pogotovo sto Jovic puni 17 godina,i smem da se opkladim da ce mali biti fantastican fudbaler!

avatar
'Feko Kasi'
Saturday, 15.11.2014
22:24

Mislim da bi u zimskom prelaznom roku trebali dovesti iz cukarickog Filipa Stojkovica i Srnica, i evo sastava za prolecni deo sampionata


-Rajkovic-

F. Stojkovic Planic Lazic Djordjevic

Kovacevic
Grujic Ristic

Lazovic S. Srnic
L. Jovic

Mislim da bi se svi pravi zvezdasi slozili da bude ovo nas tim za prolecni deo sezone i niko se nebi bunio da zavrsimo i na 4. pozicji sto licno cisto sumnjam mislim da bi bili puno bolji, ko se slaze sa ovim???

avatar
Sad il\' nikad!
Saturday, 15.11.2014
23:09

Ja bih ostavio Pecnika i/ili Pavicevica c+isto zbog iskustva, Srnica ne bih dovodio jer je vec bio u Zvezdi a tog Stojanovica nisam gledao i necu da pricam. Vratice se Petkovic .

avatar
PintoDaCosta
Saturday, 15.11.2014
23:24

Tesko da ce oni doci iz Cuke... A zasto ne Antic na levoj strani? Imamo mi desnog beka najboljeg u ligi, samo sto ej povredjen.