"Kneževi" popustili - Kurzava na "Parku prinčeva"!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 27.08.2015.
18:06
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Francuske Pari Sen Žermen kompletirao je transfer levog beka Lajvina Kurzave koji je prethodnih pet sezona proveo u Monaku.

Beta/AP Photo/Lionel Cironneau
Beta/AP Photo/Lionel Cironneau

Povezane vesti

Nakon što je Lukas Dinje prosleđen na pozajmicu u ekipu Rome a Fabio Koentrao pojačao Monako, stvoreni su svi uslovi da Pari Sen Žermen kompletira transfer Lajvina Kurzave.

Francuski reprezentativac koji je ponikao u Monaku istakao se tokom prethodne sezone dobrim igrama u Ligi 1 i Ligi šampiona, što mu je obezbedilo unosan ugovor na "Parku Prinčeva".

Trener Pari Sen Žermena Loran Blan u četvrtak je potvrdio da je sa Lajvinom Kurzavom potpisan petogodišnji ugovor uprkos tome što je Monako odbacio prvobitnu ponudu šampiona Francuske za talentovanog levog beka.

"Jako sam srećan što sam postao deo velikog kluba kakav je Pari Sen Žermen. Nastaviću da radim sa nekim od najboljih fudbalera na svetu što ovaj transfer čini velikim iskorakom u mojoj karijeri" rekao je Kurzava.

Kuriozitet je da će Pari Sen Žermen u narednom kolu francuske Lige 1 gostovati ekipi Monaka ali Kurzava neće biti u konkurenciji za tim.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Friday, 28.08.2015
07:36

Одличан леви бек али није му ово требало. По мени, лош потез.