Klupko se odmotava - Nejmar danas saopštava odluku!?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 24.07.2017.
12:17
Izvor: Sportske.net

Nakon fotografije koju je Đerar Pike objavio u nedelju uveče od Nejmara se očekuje da danas izađe pred medije i iznese zvaničan stav po pitanju transfera u Pari Sen Žermen.

Epa/Toni Albir
Epa/Toni Albir

Povezane vesti

Spekulacije da će Brazilac Nejmar ovoga leta promeniti sredinu i dres Barselone zameniti Pari Sen Žermenovim u rekordnom transferu postajale su sve snažnije tokom prethodnih dana.

Mnogo je informacija plasirano u javnost koje su ukazivale na to da Parižani zaista žele Nejmara i da Brazilac i njegova porodica nisu imuni na ono što su bogati Arapi spremni da ponude.

Sinoć je situaciju zakomplikovao štoper Barselone Đerar Pike koji je uz fotografiju Brazilca Nejmara ostavio komentar "Ostaje"!

Mnogi su se zapitali da li se radi o šali, da li Pikeova poruka utemeljena na informacijama koje je dobio od saigrača ili je u pitanju nešto treće. Tek, danas se očekuje da Nejmar izađe pred novinare i otkrije šta su mu planovi.

Čelnici Barselone smatraju da više nema mesta za spekulacije i da je Nejmar dužan da javno iznese svoj stavi i poruči da NE PLANIRA da napusti "Nou Kamp"!

"Mundo Deportivo" piše da će Nejmar imati priliku da se javno izjasni pre početka današnjeg treninga koji je zakazan za 15.30 časova po srednjeevropskom vremenu, odnosno po 9.30 po lokalnom jer se fudbaleri Barselone nalaze u SAD.

Predstavnici Barselone ostavili su Nejmaru i druge opcije poput oglašavanja putem društvenih mreža.

Sada je sve na Brazilcu, ukoliko je zaista rešen da ostane u Barseloni onda nema razloga da ne posluša savet iz kluba. Sa druge strane, ćutanje bi moglo da ukaže na to da vaga opcije koje ima i da priča o prelasku u PSŽ nije naivna.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

23 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Temple of the Kings
Monday, 24.07.2017
16:12

Za fudbal PSG možda i nema neki naročit značaj, ali za fudbalere itekako ima. Do pojave šeika fudbaleri iz evropskog vrha su imali izbor između igranja u Barsi, Realu, Bayernu, MUN-u, Juveu itd. za ogromne pare (uz naravno svakodnevne jake treninge, gomilu utakmica u sezoni itd.) ili rekreativnog igranja u USA, Kini, Qataru za nenormalne pare, pa kome je zinulo d... za parama i/ili su ga stigle godine, pa mu je vreme za penziju itd. Sredine nije bilo. PSG im je omogućio i nenormalne pare, a i da ostanu u evropskom fudbalu, pa ko voli... :D

avatar
Milance Barselonista
Monday, 24.07.2017
15:01

Ma neide on nigde on je buducnost Barce

avatar
Malo veliki covek
Monday, 24.07.2017
14:30

Okani se PSG-a. Real, Barselona, Atletiko, Celsi, Mancester Utd i City, Bajern, Juve su jedini klubovi o kojima bi mogao da igras , budes dobar i konkurent za zlatnu loptu.

avatar
Arsenal Gunners(sta nam uradiste sportske:D)
Monday, 24.07.2017
15:47

Od svih tih klubova, jedino bi u Barseloni i Realu mogao da dobije zlatnu loptu.U Junajtedu takodje, ali oni jos uvijek prolaze kroz oporavak, pitanje je koliko ce im vremena jos trebati da se vrati u sam vrh evropskog fudbala.S druge strane, Nejmar ne moze do zlatne lopte u narednih par godina iz jednog vrlo jednostavnog razloga.Prosto, i Ronaldo i Mesi su druga dimenzija..I igrackim kvalitetom, a i marketinski on jeste odmah iza ove dvojice (zapravo, 10 praznih mjesta, pa tek on, ali razumijes sta hocu da kazem) , ali ipak iza, a ne rame uz rame sa njima.Nejmar se zavarava ako misli da ce on izaci iz Mesijeve sjenke ako ode iz Barse.Gdje god da ode, nece pobjeci od cinjenice da su Mesi i Ronaldo bolji igraci.Drugim rijecima, bice u sjenci Mesija u kom god klubu igrao narednih 3,4 godine..

avatar
Маркус19
Monday, 24.07.2017
14:02

Јао докле више овако...

avatar
Armani
Monday, 24.07.2017
13:56

Ronaldo mu je najbolje rekao i svaka mu cast...nije ni priblizno isto igrati u psz-u i barsi zbog puno stvari i to ce uvijek tako ostati koliko god oni para imali barsa,real man utd su takodjer tvornice para...smatram da stvarno ima status velike zvijezde uz messija a za 2 god on ce biti glavni a messi ono sto je neymar danas! Da je u pitanju manchester ili nekadasnji milan pa jos nekako ali real i barsa su vrh,bolje ne mozes! Barsa bi super finansijski prosla dugorocno ali trenutno nema toliko klasnog igraca koji bi mogao da odmjeni neymara,cast dybali,griezmanu ili kutinju ali nije to to...a da je psz dao 222 miliona to bi bilo ravno katastrofi,fudbal i transferi bi otisli u propast i tu je ronaldo upravu!

avatar
xenon 1989
Monday, 24.07.2017
13:50

Ne liči mi da se Neymar išta pita, pa osim tatkove alavosti i eventualnog pucanja filma kod šeika u glavi ne vidim drugi način da ostane.

avatar
Merseysade Red
Monday, 24.07.2017
13:42

malo se ljudi kladili da ce preci pa je vrijeme da kaze danas svoj stav da nece on nidje :)))

avatar
Golzalo Higuain
Monday, 24.07.2017
13:03
avatar
[PL]MUTD
Monday, 24.07.2017
12:43

nadam se da ce da predje. zamisli jos da PSZ kupi i Sanceza. Nejmar, Kavani, Sancez, a iza njih Verati. Jao jao.

avatar
Herkules88
Monday, 24.07.2017
13:10

I ne urade nista jer nemaju timski duh

avatar
[PL]MUTD
Monday, 24.07.2017
16:05

Na osnovu cega ste vi zakljucili da oni nece imati timski duh, ako nema reprezentacija Argentine? Vidite buducnost ? smesni komentari totalno. cuj molim te, ako Argentina nema timski duh, nece imati ni PSZ ili neki drugi klub, reprezentacija. zakljucci su na nivou. svaka cast. demantuje vas 80 posto klubova i reprezentacija. najmanje.

avatar
xenon 1989
Monday, 24.07.2017
13:41

Zamisli Dibalu, Di Mariju, Iguaina i Messija u Argentinskoj reprezentaciji. I šta s' tim? :D

avatar
Amar Zornic
Monday, 24.07.2017
12:39

Rekoh ja , ista prica kao i za Ronalda