Klop traži ofanzivca, sada gleda preko ograde "King Pauera"!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 12.02.2017.
16:02
Izvor: Sportske.net

Poznato je da nemački strateg želi još jednog krilnog igrača, sada se spekuliše da bi rešenje mogao da nađe u redovima aktuelnog prvaka Engleske.

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Mnoga imena su se ove zime dovodila u vezu sa Liverpulom. Činilo se da su najveće Klopove želje Julijan Brandt iz Bajera i Kvinsi Promes iz moskovskog Spartaka, ali nijedan od njih dvojice nije stigao na "Enfild".

Veruje se da će "Redsi" pokušati da dovedu nekog od njih dvojice i narednog leta, a sada se još jedno ime pojavilo u medijima.

Klop je navodno zainteresovan za fudbalera Lester sitija Demeraja Greja.

Grej je u Lester stigao pre godinu dana kao "zalog za budućnost".

Dobijao je priliku da igra, pokazao je da ima potencijala, a svi se sećamo i fantastičnog gola koji je postigao protiv Mančester junajteda u prvom delu sezone.

Mladi fudbaler je među "Lisice" stigao za 3,7 miliona funti, čini se da bi Lester sa njim mogao da napravi još jedan dobar posao.

Demarai Gray Grej

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
5Agger5
Monday, 13.02.2017
22:51

jedini dobar igrac lestera ove sezone i lako bi popunio rupu koja nedostaje na levom krilu! budimo realni pored manea nema vise klasicnih krila u liverpulu! Sa desne mane sa leve grej ali ne znam ko bi onda igrao u sredini! ovaj transfer ce se najverovatnije ostvariti ako kutinjo predje u barsu! tako ce napad liverpula biti lalana sredina levo grej desno mane a u napadu bih voleo da igra origi umesto firmina!

avatar
chaki
Sunday, 12.02.2017
19:29
avatar
Sunday, 12.02.2017
19:07

Nije los,uglavnom zato sto je mlad,ali treba dosta raditi na njemu,veoma je sebican,gledao sam ga protiv Sautemptona,5 puta ima slobodne saigrace u kaznenom,on 5 puta sutira sa 20 metara daleko iznad gola.

avatar
Sunday, 12.02.2017
18:08

Glasam za Zahu iz K. Palasa.

avatar
Sunday, 12.02.2017
17:19

Liverpulu treba centarfor, a ne krilni fudbaler. Kao i dobar zadnji vezni. Imaju Kutinja, Firmina, Manea, Lalanu, Origija. Svi oni igraju na tim pozicijima. Treba im neko umesto uvek povredjenog Staridza. Problem je sto Liverpul ne moze da privuce neko jako ime, suvi kvalitet. Ne igraju cesto LS, ne bore se za trofeje. Ja bih probao da dovedem Lakazeta. Mislim da je on dobro resenje. Werner iz Lajpica je dobar ali ni on nije klasican centarfor. Nema puno dostupnih dobrih napadaca na trzistu a i da odgovaraju Klopovom nacinu igre.

avatar
Gorčilo
Sunday, 12.02.2017
17:33

Liverpulu treba centralni napadač i krilo. Napadač svi znamo zbog čega a krilo je neophodno jer je Mane jedini pravi krilni igrač sposoban da predribla i brzo probije odbranu protivnika. To nam je najviše falilo u januaru kada nismo računali na Manea. Još je novih igrača potrebno da bi se umešali u borbu za titulu, i to novi golman, defanzivac, levi bek i dobar veznjak. To je dakle 6 igrača.

avatar
Чича с браду
Sunday, 12.02.2017
18:20

Slazem se sa tobom, treba da se dovede jedna klasična 9, ali mislim da treba da se dovede i levi bek, a minler da predje na zadnjeg veznog jer je on box to box igrač, radilica.

avatar
Sunday, 12.02.2017
17:05

Nadam se da će ga Mourinho dovest, prije ovog polovnjaka.

avatar
Johnnyy
Sunday, 12.02.2017
17:48

Da si pismen smejao bi se sam sebi na ovu izjavu.