Klop poslao pitomca 'Redsa' na kaljenje

Autor: Boban Filipović
utorak 26.07.2016.
21:08
Izvor: Sportske.net

Tinejdžer koji je odigrao sve pripremne utakmice Liverpula do sada ipak nije uspeo da ubedi menadžera Jirgena Klopa da može da konkuriše za mesto u timu.

BETA/AP Photo/Scott Heppell
BETA/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Izdanak Liverpulove škole fudbala Rajan Kent će naredne sezone igrati za Barnsli na pozajmici.

Ovaj 19-godišnji krilni fudbaler ke dobio priliku da pokaže šta zna na pripremnim mečevima protiv Tranmer Roversa, Flitvud Tauna, Vigan Atletika i Haderfild Tauna, ali ne i da obezbedi sebi mesto u avionu a SAD, gde će biti nastavljene pripreme.

Jirgen Klop na toj poziciji ima Sadija Manea, Adama Lalanu, Lazara Markovića i Šejija Ođa, pa je ova odluka nemačkog trenera očekivana.

Ovaj 19-godišnjak ipak veruje da je Barsli dobra sredina za njegov fudbalski razvoj i raduje se izazovima koji slede u predstojećoj sezoni u Čempionšipu.

Ovo nije prvi put kako da 'Redsi' prosleđuju na pozajmicu, prvi deo prošle sezone je proveo u Kovenriju i igrao Ligu One, ali ga je Klop potom opozvao zbog kadrovskih problema. Od kako je harizmatični Nemac preuzeo kormilo Liverpula, Kent je odigrao samo jednu takmičarsku utakmicu i to protiv Ekseter Sitija u FA kupu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke