Klop odredio transfer prioritete, biće promena u prvom timu!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 07.02.2017.
10:24
Izvor: Sportske.net

Ni Liverpulu ne ide u ovoj godini, Jirgen Klop nije zadovoljan pojedinim fudbalerima koji igraju u startnoj postavi, pa treba očekivati par promena na leto. Kome je zagarantovano mesto?

Beta/Andrew Matthews/PA via AP
Beta/Andrew Matthews/PA via AP

Povezane vesti

Liverpul odavno već nema titulu, imaju velikih problema čak i da uđu u trku u poslednjih desetak godina, a i kada bi ušli, gubili bi je na kraju.

Redsi se nadaju da je Jirgen Klop čovek koji bi mogao da im donese slavu, harizmatični Nemac je već osvajao titule u Bundesligi, ali je ovo sasvim drugačije takmičenje i očigledno da je i njemu potreban period adaptacije.

Ove sezone Liverpul je odlično krenuo, bio čak i par kola prvi na tabeli, ali nakon loše serije, posebno u ovoj godini, titula izgleda izgubljeno.

Navijači nisu zadovoljni igrama par pojedinaca koji su u startnoj postavi, posebno mislimo na golmana (ma ko stajao među stativama) i na Emrea Čana koji je daleko od svoje najbolje forme.

Zbog toga, treba očekivati na leto još par pojačanja.

Mediji u Engleskoj danas pišu o prve dve mete za leto, a to su Julijan Brandt i Samir Handanović.

Apsolutno ima logike, posebno za Handanovića, pošto Minjole i Karius nisu potreban kvalitet za osvajača titule, barem ne u ovom trenutku. Handanović ima 32 godine, jedan je od najboljih golmana Serije A u poslednjih desetak godina.

Ima ugovor sve do 2019. godine, Liverpul bi morao da plati makar 10 miliona evra za njega.

"Liverpul eho" piše da je prioritet Jirgena Klopa na leto mladi nemački fudbaler Julijan Brandt. 20-godišnji fudbaler Leverkuzena ima iskustva igranja u Bundesligi i to velikog za svoje godine, odigrao je čak 84 meča za "Farmaceute". Pritom ima već 17 golova u Bundesligi, a igra krilnog fudbalera.

Nema sumnje da bi dobro došao Liverpulu, posebno u slučaju odlaska nekog od napadača ili krilnih fudbalera, poput Daniela Staridža.

Vredi oko 20 miliona funti.

Pored ove dvojice, Jirgen Klop je naciljao i mladog fudbalera Notingem Foresta. Mančester junajted će im biti veliki rival za dovođenje mladog fudbalera po imenu Ben Brereton.

Mladi napadač vredi oko 2,5 miliona funti, ima samo 17 godina. U subotu je bio strelac odlučujućeg gola za Notingem protiv Aston Vile.

Sve češće se pominju i dolasci zadnjih veznih, videćemo da li će se i za koga odlučiti Jirgen Klop.

Ima i odlazaka iz Liverpula, i to je već sve završeno. Mladi 19-godišnji Bruks Lenon će do kraja ove sezone igrati u Real Solt Lejku u MLS ligi. Radi se o 19-godišnjem napadaču koji je došao upravo iz ove ekipe pre godinu i po dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

29 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bratuska_Blueboy
Tuesday, 07.02.2017
20:20

Njegovi prioriteti od 18 i 19 godina, bolje neka se uozbilji inace nista ni od sledece sezone

avatar
Стефан Стојанчевић
Thursday, 09.02.2017
13:23

druze idi na transfermarket nadji dortmund i kreni od 2008 godine i klopa kad je preuzeo kormilo i vidi prve postave i koliko godina imaju igraci ,koji su na tabeli i cene i graca kako skacu i imena kako se stvaraju onda komentarisi klopa i njegov rad sa mladim igracima

avatar
doc
Tuesday, 07.02.2017
17:40

Budimo realni,cak iako ste navijac liverpula morate priznati da eto neka i dovede ove igrace oni nisu kvalitet za titulu,jednostavno vrhunski igraci su potrebni za titulu,oni kostaju ogromne novce i plus vecina njih de se odluciti prije sa celsi ili dvojac iz mancestera cak iako bi klop ponudio ogromne pare u sto sumnjam,jer jednostavno idu tamo gdje je vjerovatnije da uzmu trofej,nece da rizikuju sa ekipom koja to nije uradila odavno,a sa ovakvom i slicnom ekipom liverpul nema sto da trazi jer ce svake sezone neki tim biti jaci od njih,tuzna realnost ali je tako,ne vidim nacina da privucu vrhunske igrace

avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 07.02.2017
17:58

Nije samo zbog toga,nego nece jer koga kod dovedu on propadne kao igrac. Doduse i oni kupe cudne igrace ocekujuci od njih nesto,jedino Suareza sto su kupili da valja,al srecom covek pobegao na vreme

avatar
Vernes Delic
Tuesday, 07.02.2017
18:08

Ma tako i jest jer ako ti ne osvajas titule dobar igrac ti nece doci 100%nAaa titulu ne osvajaju neki talenti od 18,19god.nKad se pogleda npr.man.utd.chel.bayern real juve oni imaju igrace koji mogu igrat u vise takmicenja jer imaju kvalitet nU lfc. nemos izdvojit 6 igraca koji imaju kvalitet za 2,3 takmicenja

avatar
neme
Tuesday, 07.02.2017
16:15

Onaj idiot Brendon Rodsers je penzionisao Dzerarda a sta to na terenu rade mrtvi Lukas Leiva te mocni kapiten Henderson sto Sti-DZi ne moze, nemacki prevarant,ce ih dokusuriti,koji Brant kakvi omladinci treba po jedan top igrac u svakoj liniji.Klop je obican streber,u Dortmundu je nebitno ko je trener jer klub funkcinise kao jaka kompanija samo se novi ljudi uklapaju u sistem i ovaj novi nesrecnik je smesan a oni igraju isto.

avatar
Aleksandar Saša Đukić
Tuesday, 07.02.2017
15:40

Liverpul je kao serija,njihovi fanovi uvek čekaju novu sezonu

avatar
GabrielOmarBatistuta
Tuesday, 07.02.2017
15:40

Zasto niko ne spominje hendersona?lik kad primi loptu place mi se,zna samo do golmana ili do prvog do sebe da je doda,i onda ima najvise pasova u ligi..nema taj pobjednicki mentalitet,na licu mu se vidi,nema kreatvinost ni viziju da zapocne akciju,i dalje mi nije jasno na koju foru on igra i kako neko moze da ga podrzava i jos gore, pohvali..

avatar
Herkules88
Tuesday, 07.02.2017
13:21

Firminjo je najgori igrac u poslednjih par utakmica, odradi neki dobar posao a upropasti milion

avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 07.02.2017
12:30

Liverpulu da daju igrace Barse i Reala titulu ne bi uzeli jer su gubitnicka ekipa!

avatar
Miletaaaaa
Tuesday, 07.02.2017
16:39

Jel to po Istanbulu sjecanja ili?! Gdje ce veci gubitnik od tog tvog 'nicka' koji koristis?

avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 07.02.2017
17:56

Ma da bre,sta je osvojio,par najjacih liga,LS,nikakvu Ukrajinu doveo do cetvrtfinala SP,najbolji strelac 2x LS,zlatna lopta,sinonim za napadaca,nista posebno. Sta ce jadan Liverpul,satro veliki klub,nije uzeo ligu 30 godina :D zamisli 30 godina ne osvojis ligu,a kao medju favoritima si,a legenda Dzerard samo jer je celu karijeru tu proveo,a ne jer je bio ne znam ni ja kakav veznjak. Sve u svemu smesan mali klub koji nece imati uspehe jos dugo dugo

avatar
BenkovackiManitas31*
Tuesday, 07.02.2017
12:27

Volio bi da Liverpulu krene ali mislim da ce im trebati jos dugo vremena da stvarno naprave jak tim i budu zaista konkurentni. Jednostavno trebaju im pojacanja na mnogo pozicija, golman, bek pa i stoper, jedan veznjak i vrhunski napadac.

avatar
Eglos Zero
Tuesday, 07.02.2017
12:10

Handarovic ide iz Intera sam je to najavio posto ne igraju LS i ne osvajaju Skudetu tako da Klop reaguj ! :D

avatar
ManUtd1993
Tuesday, 07.02.2017
14:39

Pa ako zeli da osvaji prvenstvo i ide u ls onda bi trebalo prece da predje u ajntraht frankfurt,lajcig,sevilju,real sosijedad...sto bi presao u liverpul...

avatar
Capitano
Tuesday, 07.02.2017
11:51

Za Handu 10m? Jedan od najboljih golmana na svetu. I ako je u godinama, moze on sigurno da brani na visokom nivou jos 5 najmanje. Nadam se da nece nigde ali ako dodje do toga do njegove prodaje nadam se da ga nece pustiti ispod 20-25m.

avatar
Tuesday, 07.02.2017
11:47

Handanovic je vrhunski golman i bukvalno kad bi on dosao dobili bi uz Kurtou i De Geu najboljeg golama lige. Ali fali njiam i malo u dobrani i u vezi, i napadac, onaj pravi napadac, ako oce da prodaju Staridza.

avatar
lpool
Tuesday, 07.02.2017
11:44

Zabrinjavajuce je sto Klop nije tempirao formu igraca, svi smo znali raspored u januaru a opet smo dopustili da igraci koji treba da udju sa klupe i pomognu prvom timu u tom periodu budu totalno van forme ! Zasto Origi,Staridz,Moreno,Lukas,Dzan ili Wajnaldum nisu igrali makar za drugi tim kako bi bili u ritmu ??? Firmino je uzasan u poslednje vreme a dva kvalitetna napadaca totalno van formu u trenutku kada treba da ga izbace iz tima - nema logike.. Milner je naucio da igra levog beka za mesec dana a Moreno kome je to prirodna pozicija ne moze da uhvati korak 5 meseci - zasto je i dalje u klubu !? Situacija na golu - kriminal ! Liverpul nema normalnog golmana deceniju i to znaci da je nesto sistemski lose ali ipak se nista ne menja. Klope imas ti jos mnogo posla da uradis dok ne unormalis ovaj klub.

avatar
DrugRaja
Tuesday, 07.02.2017
17:37

Ma i Klop me vise pocinje nervirati sa svojom filozofijom,letos klub bio u malom plusu od fudbalskih transvera i uprava mu da jos 100 miliona evra da trosi da dovodi igrace,on se pravi pametan kako on nikad ne bi dao 50-100 miliona za jednog igraca nego ih on stvara na treningu.Jedini igraci koji su kod njega napredovali su Lallana i to duplo je bolji nego sto je bio,Lovren i Henderson.Mane mu je za sad jedini pun pogodak od tranfera,Matip je isto dobar transfer(ne mogu mu zameriti ovih par lose odigranih utakmica bice on dobar ponovo).E sad slede lose stvari kod Klopa:Prodao Alena koji je bio odlican na kraju prosle sezone PL i u timu EP,a zadrzao je Lukasa koji je komedija uvek bio,doveo Vajnalduma platio ga 25 miliona funti i na silu ga uterao u vezni red da igra iako bi trebao da igra ofanzivnog venzog kao u Newcastle-u i od njega napravio statistu na terenu.Nit je ubitacan u napadu,nit je dobar defanzivac,a nije ni kreator.Isto sto zameram Klopu je to sto nece nikad da odstupi od formacije 4-3-3 koja mu je davala rezultate u pocetku,dok nisu svi provalili igru sa Firminom kao laznom devetkom,a nemamo trenutno ni jednog napadaca svi su van forme.I sad od umesto da se otvorio sad na zimu uprava mu opet dala 100 miliona da trosi i za te pare je mogao da dovede Lakazeta,i Rodrigeza iz Volfzburga i promeni formaciju na 4-2-3-1 odbrana:Lovren Matip,bekovi Klajn i Rodrigez,Milner i Henderson sredina,ofanzivna linija Kutinjo Firmino/Lalana Mane i napad Lakazet,ne on tvrdoglavi Nemac i dalje filozofira sa pricama o treninzima i ne kupovanjima na zimu,pa eto mu sada Svonsi,Hal,Soton i drugi,a na leto ce opet biti ista prica ove sezone idemo u TOP 4,prosle sezone nismo imali srece.

avatar
Wednesday, 08.02.2017
00:19

Potanje je to za top 4. Mutd se uigrao, preti. Ispred će biti Čelzi, Totenhem i City. Naša nada je da Arsenal bude gori od nas. Ali Arsenal uvek dobro igra pred kraj sezone. Biće gusto.

avatar
lpool
Tuesday, 07.02.2017
19:40

Alen je zeleo da igra a to nije mogao da mu garantuje pa ga je pustio. Lukas ne bi bio u klubu da Sako nije napravio glupost. Postujem to sto nece da kupuje igrace koji bi bili kratkotrajna resenja ali ne i to da se steka kada moze da dovede sve igrace koje u Dortmundu nije mogao zbog nedostatka para. Da je lepo tempirao formu pojedinih igraca, ne bi se desila ova katastrofa u januaru.

avatar
mrancic
Tuesday, 07.02.2017
11:38

Pravi greške kao i Rodžers.Kupiti gotive igrače,osvajati titule ili uvek biti među prvih četiri i onda firsirati mlade jednog po jednog.To znaju Siti,Arsenal,Junajted.Klop kome se nepotrebno daju i kvaliteti koje nema izgleda ne shvata gde se našao.Pep je izgleda ti shvatio.

avatar
Vernes Delic
Tuesday, 07.02.2017
12:02

Bas tonNece tebi donijet titulu neki talenat tipa origi emre can nOni mogu na klupi bit ali u prvi 11 nmgu

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 07.02.2017
11:37

u prethodnim rokovima doveo igrace po svojoj zelji koji odgovaraju njegovoj filozofiji i opet nista nije uradio i sad opet dovodi nove

avatar
malialejandro4LFC
Tuesday, 07.02.2017
11:53

Doveo je mnogo bas igraca

avatar
The Real Man
Tuesday, 07.02.2017
12:03

A koga je doveo? Jedino Mane koji je propustio trecinu sezone! I eto Matip koji je dosao besplatno i koji je takodje propustio trecinu sezone! Ovo je jos uvek Rodzersov tim.