Klop našao rešenje za Balotelija?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 07.04.2016.
15:44
Izvor: Sportske.net

Italijanski internacionalac Mario Baloteli uskoro će se vratiti u Liverpul a menadžer "Crvenih" Jirgen Klop izgleda ima plan kako da se otarasi momka nemirnog duha.

Beta/AP Photo/Scott Heppell
Beta/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Jednogodišnja pozajmica Marija Balotelija u ekipi Milana primiče se kraju pa na "Enfildu" uveliko prave planove oko toga kako da se ratosiljaju propale investicije.

Momak nemirnog duha upisao je samo jedan gol na 15 nastupa u dresu Milana, a pored problema sa formom mučile su ga i povrede, pa je logično to što u Livepulu ne računaju na njega i traže najbolje rešenje da bar nekako povrate deo novca koji su uložili u kupovinu Marija Balotelija.

Priča koja stiže iz Italije ne deluje previše ozbiljno ali je ne treba u potpunosti odbaciti kao nemoguću. Liverpul će navodno ponuditi Fiorentini razmenu koja bi podrazumevala odlazak Marija Balotelija na "Artemio Franki", dok bi se ka "Enfildu" zaputio Josip Iličić.

Navodno je menadžer Liverpula Jirgen Klop inicijator ovog predloga jer jako poštuje kvalitete slovenačkog internacionalca Josipa Iličića.

Ono što u startu predstavlja problem za realizaciju ove "ramene" jesu previsoka primanja Marija Balotelija koji u Livepulu na godišnjem nivou ima garantovanu zaradu od 3.5 miliona evra što "Viola" ne može da priušti.

Što se tiče Josipa Iličića, Slovenac je već neko vreme jedan od najboljih igrača Fiorentine i nema sumnje da bi pristao na selidbu u Premijer ligu, a ugovor sa "Violom" mu ističe na leto 2018. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 07.04.2016
16:36

Platiće nekom da ga pozajme samo da se ne vrati u Englesku?

avatar
(anti)talentovan lik
Thursday, 07.04.2016
16:02

Moze li neko da mi kaze kakav je Ilicic igrac posto ocigledno ne pratim Kalco?

avatar
GetOverHere
Thursday, 07.04.2016
16:39

Odlican. Tako da se ne moras nadati ovome. Nisu u Firenci blesavi :)