Kleo odbio Partizan pa otišao u drugu ligu

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 03.03.2016.
09:59
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Partizan nudio je miljeniku "Grobara" Kleversonu Kordovi Kleu da se vrati u Humsku ali je Brazilac odbio crno-bele i završio u drugoligaškom klubu.

goiasec.com.br
goiasec.com.br

Povezane vesti

Sportski sektor fudbalskog kluba Partizan činio je sve da se Kleverson Kordova Kleo tokom zimskog prelaznog roka vrati u Humsku ali je Brazilac na kraju odlučio da ostane u domovini.

Momak koji je među navijačima Partizana stekao status legende rešio je da karijeru nastavi u rodnom Brazilu, zbog čega je prihvatio ponudu drugoligaša Gojasa koji ga je u sredu predstavio kao pojačanje za predstojeću sezonu.

"Skoro celu dosadašnju karijeru proveo sam u inostranstvu. Mislim da mogu da pomognem ekipi i na terenu i u svlačionici, pre svega zahvaljujući tom iskustvu koje sam stekao" kazao je Kleo.

Gojas je prethodne sezone završio na pretposlednjem mestu brazilske Serije A pa će sa Kleom u špicu pokušati da se vrati u elitno društvo. Ekipu će sa klupe predvoditi trener Ederson Moreira koji je sa Kleom sarađivao u Atletiko Paranaenseu.

"Verujem da se Moreira vratio u Gokas kako bi ponovo osvajao titule. On je trener koji veoma ozbiljno shvata svoj posao. Uostalom, Moreira me je iz pozvao u Gojas" objasnio je Kleo.

Prilikom predstavljanja Kleversona Kordove Klea bilo je reči i o iskustvu koje je Brazilac stekao igrajući za Partizan.

"To su bile sjajne godine. Bio sam najbolji strelac ekipe, pomogao joj da dođe do trofeja i da se kvalifikuje u Ligu šampiona. Toliko je bilo dobro da sam dobio srpski pasoš" poručio je miljenik "Grobara".

Svoj prvi nastup u dresu Gojasa Kleo bi mogao da upiše u nedelju kada njegov novi tim dočekuje Đoaneziju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Alex DeLarge
Thursday, 03.03.2016
13:50

Kad se setim Don Mila, Milijasa i Manise... Karma is a bitch :D

avatar
Tuesday, 08.03.2016
16:39

razlika je u tome sto je kleo stranac i vratio se da igra u brazilu, cija je druga liga jaca od druge lige turske tako da karma nema nikakve osnove, a decko je igao i u LS, nesto sto vas miki nikada nije niti ce u svojoj karijeri!