Klauzula aktivirana, ovo su Grizmanove slatke muke!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 31.03.2017.
08:36
Izvor: Sportske.net

Više nema dileme, dva kluba su spremna da plate obeštećenje Atletiku. Šta će odlučiti?

EPA/JUANJO MARTIN
EPA/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Mančester Junajted i Bajern su spremni da aktiviraju klauzulu, tačnije platiće oko 100 miliona evra Atletiku posle čega se "Jorgandžije" ništa neće pitati. Sve je na Grizmanu, koji se premišlja.

On ima tri opcije.

Murinjo ga je već zvao, Pogba ga ubeđuje da vreme i život u Mančesteru nisu tako loši.

Sa druge strane je Bajern Minhen, manje atraktivna liga, ali svakako gigant gde bi Grizman mogao da nastavi da se razvija na pravi način.

Čak se priča da bi on radije u Nemačku, ali nema pouzdanih informacija kada je to u pitanju.

Treća opcija je da odbije obe ponude i ostane u Atletiku, to je vezano sa Simeonea, ali i za sam klub koji će odluku prepustiti igraču, mada ne bi imali ništa protiv da inkasiraju ogroman novac i da krenu u renoviranje ekipe.

Odluku žele da čuju u junu, Mančester Junajted će svakako potrošiti pomenutih 100 miliona, ako ne na Grizmana, onda na Romelu Lukakua.

Što se Bajerna tiče, Anćeloti želi i Veratija, koji istina nije napadač, ali italijanski trener smatra da mu je Italijan u ovom trenutku potrebniji.

Ključeve drži sam Grizman!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

27 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ragnar
Friday, 31.03.2017
18:19

Ne znam koliko ima istine ovde da je Bajern spreman da iskesira 100 milki za Grizmana, oni nikada nisu dali vise od 40, ali ko zna sve je moguce, tako je i Juve radio pa je 90 milki dao za Gonzala.. :D

avatar
ADIS-M-UNTD
Friday, 31.03.2017
21:40

Pa ja sam slicno napisao ako hoce da osvaja prvenstvo i kup redovno onda mu je Bajern bolji jer to nije Bundes liga vec Bajern liga i tamo ni za 10 godina nece biti drugog prvaka jer finansiski i igracki bajern je daleko od drugih. Vidis da dodze u junajted gledajuci sa takmicarske strane bilo bi vise izazova i teze bi doso do trofeja sto cini dodatnu draz a ne da znas da si prvaka i prije pocetka lige. Ako je tebi draz igrati derbi sa lajpcigom onda je ok nek ide u Bajern. A sto se tice LS pa to ima i sa At Mad.tako da ne mora ni ici iz njega e sad u spaniji ima drugi problem sto imaju dva kluba koji su dominantni ne samo u ligi spanije vec i u LS kad sve saberes moje misljenje je da ce prije uzeti trofej sa Junajtedom koji ce se strahovito pojacati nego da AT madrid bude bolji i od barse i od reala u prvenstvu. A ako hoce da mu derbi bude sa lajpcigom onda nek ide u Bajern i imat ce svake sezone trofej. Druze nije car nakantat lajpciga i ostale u Bundes ligi car je biti bolji od konteovog celzija,pepovog sitija,klopovog liverpula uvjek neugodnog totenhema kao mozda i novog arsenala. U sustini u budnes ligi se zna ko osvaja,u spaniji je nedoumica jeli real ili barsa dok u engleskoj ne znas na pocetku ko bi mogo biti prvak pogotov sledeca sezona gdje ocekujem jak junajted,liverpul,siti,celzi,totenhem kao i arsenal i everton pa sto da ne i lester jer nesto ih je ometalo dok je ranijeri bio sad se raspucali. Ja bi izabrao englesku jer je jaca liga i neizvjesnija od bundes lige i napetija a pare nisu problem ni za bajern ni za junajted.

avatar
ADIS-M-UNTD
Saturday, 01.04.2017
15:57

Ne svatas poentu ne kazem ja da bajern trenutno nije bolji od junajteda ja kazem radi takmicarskog duha engleska liga je bolja.

avatar
Ragnar
Saturday, 01.04.2017
02:03

Pa Bajern je utrpao Arsenalu 10 komada u 2 utakmice, ne sumnjam da bi i Junajtedu jedno 6-7, sta mislis? :D

avatar
Red Wolf
Friday, 31.03.2017
15:56

Реално нема потребе да иде Атлетико игра у јачој лиги него бајерн а Атлетико је јача екипа од Јунајтеда који ни следеће сезоне можда неће играти у ЛШ. Атлетико је по мени у Топ 5 најјачих екипа у европи последњих година и једино не могу да му понуде толику плату као горе поменути.

avatar
gaizka6
Friday, 31.03.2017
13:21

Smaraće sa Grizmanom celo leto a on će na kraju ostati.

avatar
5Agger5
Sunday, 02.04.2017
12:48
avatar
Bayern Munchen_fb
Friday, 31.03.2017
13:20

Volio bi vise Veratia da vidim u Bayernu nego Grizmana al ako koji se odluči da dodje onda je dobro došao u Bayern. Moje mišljenje Gtizman treba da ostane u Atleticu i da tamo i završi karijeru tamo mu ide najbolje

avatar
WengerOUT
Friday, 31.03.2017
12:51

Budi Toti, Grizmane!

avatar
ADIS-M-UNTD
Friday, 31.03.2017
12:44

Kako god da odluci grizman junajted ima opciju b a to je lukaku i mertens koji su odlicni igraci. Dolazak lukakua znaci da ibra ide e sad mozda je to i bolje jer lukaku je mnogo mladzi i brzi,ibra je fantastican ali je spor kada dobije loptu u prostor stoperi su dovoljno brzi da ga sustignu. E sad ako ibra ostaje a lukaku dodze to je promjena formacije i junajted ce igrati ofanzivno sa 2 spica to bi moglo da bude 3-5-2 ili 4-4-2 sto je bio zastitni znak junajteda i fergija.

avatar
Nikki92CFC
Friday, 31.03.2017
14:22

Neverujem da je cak i Murinjo toliki licemer da zeli Lukakua igraca koga je najurio iz Celsija u trenutku kada je imao samo Toresa i Dembu. Doveo je Etooa a odrekao se Lukakua a ja sam jos tada pricao da treba da bude prvi napadac jer je bio igracina za sve tadasnje nase napadace.

avatar
ADIS-M-UNTD
Friday, 31.03.2017
15:50

Ne znam stavrno dali je ili nije ali se pise o tome u slucaju da mu propadne tranfer grizmana onda ce aktivirati klauzulu od lukakua kao i mertensa koji jeste krilni igrac ali radi povrede milika je posto spic i dao tolike golove. Drugo je pitanje ako ibra ostaje a dolazi lukaku to znaci da junajted ce igrati ofanzivno sa 2 napadaca jer je tesko povjerovati da ce ibru ili lukakua ostaviti na klupi a da ga plati 70mil. Meni je iskreno drago ako je to tacno jer sam naviko gledati fergijev junajted koji je napadacki orjentisan i bez kalkulacija. Znaci Mou ide u 3-5-2 formaciju za to mu treba jos jedan odlican stoper. Ibra-lukaku-miki(marsijal)mertens-pogba-herera-Dier(bakajoko,fabinjo) bai(stoper)lijevi bek takodze. I imamo odlican tim koji ce se dodatno kristalizovat na sledecem prelaznom roku jer ne ocekujem da ce Mou se uspjeti resiti svih igraca koji mu ne trebaju a ima ih poprilican broj koji nisu za junajted a koje su doveli oni strucnjaci mojes i van gal. Ocekujem i od sitija top igrace da dovedu jer ni oni nece stedjeti. A sto se tice Liverpula i Arsenala vidjet cemo sta ce biti. U svakom slucaju ocekujem neizvjesnu sledecu sezonu jer niko nece stedjeti kao ni celzi.

avatar
mrancic
Friday, 31.03.2017
12:24

Ako ne kupi napadača kvaliteta Grizmana i defanzivnog veznog Junajted nema šanse iduće sezone ni za četvrto mesto u PL.Džaba vam novci moji sinovci!

avatar
MultiMagic
Friday, 31.03.2017
12:20

Bolje je za UTD da dodje Grizman nego Lukaku. Prvo zato sto Ibrahimovic ostaje i sledece sezone te bi se sa dolaskom Lukakua nasla dva vrhunska centarfora, a ako Grizman bude u ekipi igrace iza Ibrahimovica te ce preci da bude najistureniji kada Zlatan ode nakon naredne sezone.

avatar
Friday, 31.03.2017
11:37

dajte vi nama veratija to bi bio pun pogodak,ovi dana samo nesto pisu rodrigez,sančez,verati,grizman, u BAJERNU ja mislim da nitko od njih neće doć u bajern ,jedino bi ja volio veratija

avatar
Nikki92CFC
Friday, 31.03.2017
14:15

Normalno da niko nece doci od njih, kad si video da najbolji igraci iz drugih liga dolaze u Bajern?

avatar
Steffi
Friday, 31.03.2017
11:36

Ma sigurno ce da ode da juri pacove po Mancesteru.

avatar
Bidza i Tridza
Friday, 31.03.2017
10:54

Odlucite se,ili ga Murinjo ne zeli ili ga zove telefonom da ga ubedjuje da dodje kod njega.

avatar
Sir Alex
Friday, 31.03.2017
10:35

Voleo bih da ga vidim u Mancesteru. Fantastican je i dobro bi se uklopio sa Ibrom, Pogbom i ostalima.

avatar
Zli brat blizanac
Friday, 31.03.2017
10:11

Bas sam se zabrinuo niste javili nista o grizmanu evo vec dan dva

avatar
Miroslav Hromcik
Friday, 31.03.2017
09:30

Nemoj u Manchester molim te . Najbolje bi bilo da ostane u Atleticu

avatar
NIKE
Friday, 31.03.2017
09:04

Bayern je mnogo veći klub, sa njima će se naosvajati titula, mnogo je ljepše vrijeme u Minhenu, jedino Unied mu nudi igranje u najatraktivnijoj ligi na svijetu.

avatar
ADIS-M-UNTD
Friday, 31.03.2017
16:07

Upravu si u Bajernu ce svake sezone uzeti ligu samo ne znam dali je njemu to zanimljivo nema natjecateljkog zara u bundes ligi jer je bajern miljama daleko od drugih,a tek ce i biti ako obamejang ode iz dortmunda koji je jedini ako se moze reci rival bajernu. A sto se tice LS pa to ima i u At Madridu tamo je bio jos blize osvajanju nego sa Bajernom. Ne znam o cemu misli grizman ali pogba moze biti kljuc prelaska u junajted a opste je poznato da su njih dvojica najbolji prijatelji i da su redovno u kontaktu. Dolaskom grizmana nema sumnje da bi junajted dobio novu sirinu u napadu. Jer on bi igrao iza ibre ali i bio i fantastican u kontrama radi svoje brzine. U svakom slucaju sledeca sezona ce biti bombasticna ne samo radi junajteda i celzija imas tu i siti a evo po natpisima i liverpul ce trositi. Ono sto je celzi spasilo pored dobre forme je i ta euro takmicenja gdje su odmarali dok su drugi igrali(siti.junajted)obisle su ih i povrede kljucnih igraca to je cinjenica. Sledece sezone ih ceka LS npr u sredu utakmica sa Barsom a onda u Ned utakmica neka derbi to odnosi svjezinu igraca a i cesce su povrede radi umora.

avatar
Ragnar
Friday, 31.03.2017
18:16

Bajern je trenutno miljama daleko i od Junajteda, tako da ako je pametan docice u Bajern koji se bori svake godine za triple krunu, a ne u Junajted koji se bori za mesto u LS...ali mzd i najbolje za njega je da ostane u ATM.

avatar
Radovan Filipovic
Friday, 31.03.2017
08:50

Neće platiti klauzulu Realu, već Atletiku. Ispravite prvu rečenicu.

avatar
BajaPapaja
Friday, 31.03.2017
08:42

Poenta je sto ce ATM naci zamenu za 10-20m i opet biti duplo jaci od Mancestera...