Kinezi se vraćaju po Luiza Adrijana!

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 08.02.2016.
15:57
Izvor: Sportske.net

Milan je odbio ponudu tešku 10 miliona evra za brazilskog napadača, a italijanski mediji prenose da je spremna još jača.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Kineski klub Peking Guan po svaku cenu želi Luiza Adrijana, piše 'Tuttomercatoweb'.

Uprava želi da ispuni želju treneru Albertu Zakeroniju i pokušaće izdašnijom ponudom da ubedi čelnike Milana da pusti Brazilca.

10 miliona evra nije bilo dovoljno, ali to nije obeshrabrilo Kineze.

Prelazni rok u Kini traje do 26. februara, tako da Peking ima još vremena.

Podsetimo da su 'Rosoneri' u januaru pristali da prodaju Luiza Adrijana Điangsu Suningu, ali je transfer propao jer igrač i klub nisu mogli da pronađu zajednički jezik oko ugovora.

Brazilski napadač, koji je prošlog leta stigao u Milan iz Šahtjora, odigrao je 21 utakmicu za 'Rosonere' u Seriji A i Kopa Italija i postigao 5 golova. Ipak, u poslednje vreme nije u prvom planu Siniše Mihajlovića.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT 24. III 2016.
Monday, 08.02.2016
18:17

U jutrosnjem izdanju La Repubblice covjek koji bi se mogao ponovo interesovati za AC MILAN je Jack Ma vlasnik Alibaba kompanije i fudbalskog kluba Guangzhou Evergrandea.On na Forbes-ovoj listi zauzima 18.mjesto sa procijenjenim bogatstvom od 24,1 milijarde $.Prema pisanju medija iz Kine on je spreman navodno da ulaze u ekipu koja dolazi sa Zapada Evrope a navodno to bi bio jedan Italijanski klub.Da li ima istine u ovome i da su pregovori sa Bee-om propali vidjet cemo u narednim sedmicama.

avatar
Milos Ilic_fb1
Monday, 08.02.2016
19:17

Ta priča sa beom je od samog početka čudna, koliko dugo se priča o tome i stalno se javi neka prepreka. A sto se tice džeta, mislim da bi firma kupola klub, a ne on lično, a firma je procenjena na oko 150milijardi.

avatar
REVOLT 24. III 2016.
Monday, 08.02.2016
19:26

Ko god da nas kupi, vazno je da uspostavi dobar menadzment koji ce obezbediti stabilne izvore velikih prihoda za klub (sa ili bez izgradnje novog stadiona) koji bi nam omogucili isto tako velika ulaganja u igracki kadar kad god se za to ukaze potreba, a u ovom trenutku je potrebno kao hleb nasusni. Nismo sada bas na nuli, malo smo se pomerili sa nulte tacke, ali nismo ni na pola, cak mozda ne ni na trecini puta, a i bolji trener treba...

avatar
REVOLT 24. III 2016.
Monday, 08.02.2016
18:12

Do 26.02. tacno u podne:-D

avatar
Madridista
Monday, 08.02.2016
17:08

Ljudi se cude i misle da je ovo lose za fudbal i da ovako upropastavaju fudbal, pa ovako fudbal napreduje, razvijaju se lige i na drugim kontinentima, nek ima konkurencije. Sta vi ocekujete da se fudbal igra za ljubav, pa tad bi bilo mnogo manje dobrih igraca, rijetko ko bi imo zelju da trenira i napreduje, ovako sa vecim ulivom novca fudbal postaje zanimljiviji, ako vam toliko smeta sto se trose tolike pare ifite gledajte seoske lige. Hocete napredak a krivo vam kad se trose pare.

avatar
Amar Zornic
Monday, 08.02.2016
18:17

Svakako ce biti zanimljivije ako Kina i SAD postanu konkurenti Evropi

avatar
Johan Krojf
Monday, 08.02.2016
21:53

Ta prica o 'ljubavi prema fudbalu' je totalno kontradiktorna, o toj ljubavi pricaju likovi koji vole fudbal ali ga vole iz fotelje, uz pivo i cips ali me zivo zanima da ustaju svako jutro u 7 ujutru, odradjuju dva treninga dnevno, paze svaki zalogaj sta ce i kada ce pojesti i tako 10-15-20 godina da li bi opet 'voleli fudbal' i 'igrali iz ljubavi' ili bi gledali da to debelo naplate.