Kinezi poslali "bezobraznu" ponudu, napadač iznenada napušta Lester!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 25.01.2017.
15:18
Izvor: Sportske.net

Kako "Skaj Sports" prenosi kineski klub Tjanđin namerava da pazari na "King Paueru".

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Ekipa Tjanđina je najpre pokušala da dovede Dijega Koštu iz Čelsija ali im to nije pošlo za rukom.

Okrenuli su se potom Nikoli Kaliniću iz Fiorentine, dogovorili se sa upravom tima iz Firence ali je sve propalo kada je Kalinić počeo da "zateže" oko ugovora.

Sada su pronašli novu opciju, naime poslali su ponudu na adresu "Lisica" za usluge njihovog napadača Islama Slimanija!

Alžirac je letos stigao na "King Pauer" kao veliko pojačanje, uprava Lester sitija je za njegove usluge platilia 34 miliona evra, što je rekord kluba.

Sada su dobili ponudu za njegove usluge, a mogli bi i da profitiraju. Naime, Tjanđin im je za bivšeg napadača Sportinga poslao ponudu tešku 40 miliona evropskih novčanica.

Videćemo da li će pomenuti kineski klub "izvisiti" i treći put, a Lester će svojom odlukom definitivno pokazati kakve ambicije ima za budućnost kluba.

Ukoliko odustanu od Slimanija posle samo šest meseci, s obzirom na trenutno stanje na tabeli mogli bi i narednog leta da ostanu bez nekoliko bitnih igrača poput Slimanijevog sunarodnika i najboljeg igrača kluba Mahreza ili Denija Drinkvotera za kog je odavno zainteresovan Totenhem.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Wednesday, 25.01.2017
16:51

Trebalo bi da prihvate ponudu,jer nije dao puno golova,a 40 miliona je odlicna ponuda

avatar
LuckyStrike
Wednesday, 25.01.2017
16:33

umesto da dodju ti kinezi ovde i kupe neki tim tipa aston vila ili celta vigo i da guraju pare i nameste nesto tipa man city i psg oni ce sve da upropaste tim silnim milionima i odvodjenjem igraca u kinu... a kao sto se vidi svima zinula ... za pare i prihvataju i idu tamo.. na kraju nema nista od karijere ali imas pun dzep para...

avatar
Wednesday, 25.01.2017
16:42

Ko ide? Oskar i eventualno pele, svi ostali koji su otisli nisu igraci od prevelikog znacaja za evropski fudbal.nTo sto novinari pisu da neko odlazi, 90% su izmisljotine

avatar
LuckyStrike
Wednesday, 25.01.2017
17:44

pepe npr tevez ... ali nije ni bitno ko ide ko ne ide... hocu da kazem da kad su vec puni sa milionima dodji u evropu kupi neki tim iz jacih liga ne bitno koji i pojacaj evropski fudbal taj tim ce za par godina biti ko sity i psg... i city je bio los kupili ih arapi i eto sad gde su... a ti kinezi imaju pare da urade tako nesto

avatar
Otac
Wednesday, 25.01.2017
16:46

Ako vec guraju tolike pare logicno je da zele u svojoj zemlji da naprave nesto, zasto bi ulagali u englesku ili spaniju?