Kelhar potpisao kratkoročni ugovor sa Šefildom

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 06.08.2014.
15:39
Izvor: Sportske.net

Slovenački internacionalac Dejan Kelhar prihvatio je ponudu Šefild Venzdeja sa kojim je u sredu potpisao kratkoročni ugovor.

swfc.co.uk
swfc.co.uk

Povezane vesti

Doskorašnji prvotimac Crvene zvezde Dejan Kelhar karijeru će nastaviti u redovima engleskog Šefild Venzdeja.

Klub koji će u narednoj sezoni nastupati u Čempionšipu potvrdio je u sredu na svom zvaničnom sajtu da je Slovenac prihvatio ponudu koja mu je upućena i da je sa njim potpisan kratkoročni ugovor.

"Iskusni defanzivac postaće deo kluba nakon uspešnog dokazivanja u pripremnom periodu uoči nastupajuće sezone. Kelhar je nastupao za veliki broj klubova širom Evrope a u prethodnoj sezoni odigrao je 15 utakmica za Crvenu zvezdu sa kojom je osvojio titulu u srpskom šampionatu" stoji na sajtu Šefilda.

Slovenački internacionalac izrazio je zadovoljstvo činjenicom da je trener Stjuart Grej u njemu prepoznao kvalitet i odlučio se da ga angažuje.

"Imam bogato internacionalno iskustvo ali nikada nisam dobio priliku da igram u Engleskoj. Od mnogih igrača čuo sam dosta toga lepog o engleskom fudbalu i radujem se što ću dobiti priliku da igram za Šefild. Srećan sam što je trener prepoznao moj trud i ponudio mi ugovor" rekao je Kelhar.

Bivši defanzivac Crvene zvezde do sada je branio boje mnogih evropskih klubova a odlukom da potpiše ugovor sa Šefildom stavio je tačku na spekulacije čelnika kluba iz Ljutice Bogdana da postoji mogućnost da se vrati na "Marakanu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke