Kavani - Zbog čega bi svima laknulo da ode iz Pariza?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 18.01.2016.
13:37
Izvor: Sportske.net

Niko ga ne voli, da li je leto prilika za rastanak sa skupim Urugvajcem?

BETA/AP Photo/Francisco Seco
BETA/AP Photo/Francisco Seco

Povezane vesti

Kavani je vuk samotnjak, to je stara priča, i u Napulju nije bio baš omiljen u svlačionici.

Ali, u Parizu se nije snašao, nema prijatelje u timu, nije zadovoljan ni ligom, a posebno time što je Ibra u prvom planu. I ne krije da ne voli Šveđanina, ali je prinuđen da bude profesionalac.

Koštao je PSŽ 63 miliona evra, ima platu od oko 10 miliona po sezoni i to je prepreka za odlazak.

Ali, navodno je spreman da smanji primanja, najradije bi se vratio u Italiju, ali osim eventualno Juventusa, nema ko ga da plati.

"L'Ekip" piše da Kavani odlazi na leto, sada više nije u prvom planu, protiv Tuluza je počeo na klupi, ali je ušao ranije zbog povrede Pastorea.

I dalje smatra da je najbolji kada igra najbliže golu, Ibra će otići na leto, ali je "Matadoru" dosta svega.

Procena je da će ga "Sveci" pustiti za 50 miliona evra, ali zaista malo je klubova koji mogu sebi da ga priušte. List dodaje da mnogi navijaju za takav rasplet, čak i saigrači kojima je dojadio uglavnom natmureni i ćutljivi Urugvajac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mak_juventino
Monday, 18.01.2016
20:40

Ibra odlazi , Cavani uzima negovo mesto , zavrsena prica ! 50 mil , sa 10 mil plata , a ima 29 god i ne bas sjajne sezone iza njega ?! NIKO NECE DATI TOLIKO !!!

avatar
ZGtopnik
Thursday, 21.01.2016
12:19

ja se nebi složio, pa čovjek igra krilo a svake godine ima po minimalno 15 golova

avatar
mungos
Monday, 18.01.2016
15:49

Utd, Celzi, Liverpul, svi vape za ovakvim napadacem. Juve ima odlicnu napadacku liniju, i Kavani bi ugusio Dibalu, Milan i Inter ne mogu da ga plate, eventualno Bajern ako ode Levandovski. to je to

avatar
Monday, 18.01.2016
15:39

Dovedi ga Loui odma pa sta je 50 miliona,ništa!

avatar
Nikola M.
Monday, 18.01.2016
15:16

Ako Ibrahimović napusti PSG na leto, to će njega staviti na poziciju prvog napadača i eto mu razlog manje za nezadovoljstvo :) Kavani uskoro puni 29 godina, teško da će iko platiti 50 miliona za njegovu slobodu. Mnogo je za igrača u tim godinama. Nije zadovoljan ligom i time što je Ibrahimović u prvom planu? Pa šta je mislio kad je dolazio u PSG, da će pored njega biti u prvom planu, ili da je liga nešto preterano kvalitetna? Znao je on sve, nego lova, lova i samo lova. Moje mišljenje je da niti će PSG da se odrekne kvalitetnog napadača, niti će Kavani da se odrekne bogate plate, niti će neki klub izdvojiti 50 miliona za njega. Tako da verujem da će ostati 'Svetac' još par sezona i onda lagano može da planira da kači kopačke o klin.