Kavani je tužan, selidba neminovna?

Autor: Miloš Marković
četvrtak 02.10.2014.
10:16
Izvor: Sportske.net

Urugvajac je ponovo tema, već se pravi platforma za razvoj zimskih transfer spekulacija.

Beta/AP Photo/Michel Euler
Beta/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Prema navodima koji se mogu pročitati po britanskoj štampi, Edinson Kavani se ne oseća dobro u Parizu, odakle želi što pre da ode.

Slične spekulacije su se mogle pročitati i minule sezone, kada se govorilo da Urugvajac nije zadovoljan činjenicom da mu je poverena druga violina, iza Zlatana Ibrahimovića, te da se nije najbolje uklopio u ekipu koju vodi Loran Blan.

U kombinaciji sa nezadovoljavajućim startom sezone u okviru domaćeg takmičenja, ovoga puta se ide dalje s tvrdnjama da Kavani 'ne liči na sebe', te da je 'izuzetno tužan'.

Pozivajući se na navodnu izjavu bivšeg golmana Pari Sen Žermena Žeroma Alonsa, engleski 'Star' tvrdi da je rastanak blizu.

„Više ne možemo da prepoznamo Kavanija. Deluje jako tužan, u očima mu se ne vidi žar i iskra. To se odražava na njegovu igru, koja postaje odrađivanje posla.“, rekao je Alonso.

Pomenuti engleski mediji u nastavku navodi da je za usluge ovog fudbalera interesovanje momentalno pokazao Arsenal, koji se i ranije dovodio u vezu sa Kavanijem, te Liverpul.

Ipak, logičkim razmišljenjem i analizom činjenica koje kazuju da je Žiru produžio ugovor sa Arsenalom, te da je doveden Velbek, kao i to da Rodžers ima mladog Origija na pozajmici u Francuskoj, ne ostavljaju previše prostora za ovakvu vrstu spekulacija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke