Kavani dobio zeleno svetlo, Venger trlja ruke!

Autor: Miloš Marković
sreda 24.12.2014.
10:14
Izvor: Sportske.net

Urugvajac se sprema za odlazak iz Pari Sen Žermena, izveštaji iz Francuske tvrde da će Kavani definitivno promeniti sredinu u januaru.

Beta/AP Photo/Michel Spingler
Beta/AP Photo/Michel Spingler

Povezane vesti

Prema informacijama koje stižu iz Francuske, Loran Blan je izgubio strpljenje sa urugvajskim napšadačem, kome je poručio da u januaru može da ide.

O potencijalnom transferu Edinsona Kavanija se spekuliše već duže vreme, govori se o njegovom ličnom nezadovoljstvom situacijom u klubu: Urugvajac navodno nema dovoljno prostora pored Zlatana Ibrahimovića, oseća se ugroženo i želi da ide.

Blan je očito izgubio strpljenje, rekao je svom fudbaleru da pakuje torbe, u januru će doći do rastanka, ali ne jeftinog.

Naime, prema saznanjima engleskih medija, Parižani su voljni da se odreknu svog napadača, ali za sumu približnu 50 miliona funti.

Za Kavanija je interesovanje pokazao Arsen Venger, koji u napadu ima dovoljno rešenja dolaskom Sančeza i Velbeka, ali bi potencijalni odlazak Podolskog, te situacija sa povredama koja nikako ne ide na ruku londonskom timu značila da bi Urugvajac bio značajno pojačanje za tim Arsena Vengera.

Francuz takođe u januaru pre svega mora da poradi na dovođenju pojačanja u defanzivi i na sredini terena, kako bi osnažio poslednju liniju svog tima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PintoDaCosta
Wednesday, 24.12.2014
11:19

Porediti Kavaniaj sa SPICEVIMA Arsenala je smesno... Ziru zna da proradi i to je to.. Podolski se koristi na krilu, Velbek ce se tamo koristiti koliko vidim...