Kavani dobija konkurenciji iz Argentine!

Autor: Nikola Miloradović
petak 09.12.2016.
11:14
Izvor: Sportske.net

"Svecima" su potrebna pojačanja, ne ide im kako su se nadali ni na jednom polju, u januaru bi mogao da stigne i novi napadač.

BETA/AP Photo/Christian Palma
BETA/AP Photo/Christian Palma

Povezane vesti

Od odlaska Zlatana Ibrahimovića sav napadački teret je spao na leđa Edinsona Kavanija.

On je gotovo jedina opcija za sam špic napada u Emerijevoj ekipi, umeju tu da se snađu i Hese i Ben Arfa, ali rezultati govore da bi im još jedan dobar golgeter itekako legao.

Sadašnja uprava razmišlja i o trenutnom stanju ali i o budućnosti kluba sa "Parka Prinčeva", te deluje da su u Argentini pronašli idelano rešenje.

Naime, na njihovom radaru je sada fudbaler River Plejta i velika želja Jirgena Klopa, novopečeni reprezentativac Argentine Lukas Alario.

Napadač Rivera ima 24 godine, karijeru je počeo u Kolonu, da bi od prošlog leta zadužio opremu jednog od najvećih argentinskih klubova.

Minule sezone je odigrao 26 mečeva u svim takmičenjima za River, postigao je 11 golova i upisao tri asistencije, dok je ove sezone na 13 mečeva upisao pet golova.

Veruje se da River Plejt svog napadača ceni na 15 miliona funti, što svakako neće predstavljati problem za imućne Parižane.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paris St. Germain
Saturday, 10.12.2016
13:10

Nama je potreban neki iskusan napadac,kao npr. recimo,Karlos Baka.

avatar
Eglos Zero
Friday, 09.12.2016
13:54

Ma PSG-u treba kvalitetan napadac svecke klase pr.Benzema ako misle nesto da urade za LS.