Kasano odbio Engleze, čeka ponudu!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 02.02.2015.
10:18
Izvor: Sportske.net

Antonio Kasano bez razmišljanja odbio da se preseli u Premijer ligu, hoće li do ponoći naći novi klub. Zna šta čeka...

Beta/AP Photo/Marco Vasini
Beta/AP Photo/Marco Vasini

Povezane vesti

Hari Rednap je želeo "Fantantonija", ali od toga nema ništa. Kasano je slobodan, ne pada mu na pamet da napušta domovinu, pre svega zbog žene i deteta.

On je miran, kaže da neće ni igrati na proleće ukoliko ne stigne prava ponuda, a nije mu ni problem da na leto završi karijeru.

Čeka Inter, sinoć su Manćini i direktor Ausilio raspravljali o toj soluciji, "Manćio" tvrdi da može da kontroliše "lošeg momka" italijanskog fudbala.

Situacija je sledeća, Kasano bi potpisao do kraja sezone, spreman je da smanji primanja na pola miliona evra za ova četiri meseca, a na leto će eventualno razgovarati o produženju ugovora.

Ako bude transfera, on bi mogao da usledi u samom finišu prelaznog roka, večeras.

O Interovim današnjim metama možete pročitati ovde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dejan Deky Stankovic
Monday, 02.02.2015
11:41

Kakav Casano nema vise 25god da ubija...oj ovaj Mancini stvarno nije dobar lik... Icardi jedini sto u interu nesto radi daje golove i kreten ce dovesti Casana i poslat na klupu Icardia to moze samo strucnjak mancini...Sto dodje u klub ponovo... Kakv je MAN.City imao i kakvu ekipu i sta je napravio jedno prvenstvo a realno trebao je sve dobivati... otiso u galatu otjerali ga ljudi nako 2mjeseca vidili kakav je strucnjak u pitanju

avatar
Brat Rodrigoo
Monday, 02.02.2015
12:14

Kasano je majstor, da je ostarao, ostarao je, ali bolji je od 80% igraca u Interu. I ne mora na klupu da salje Ikardija, Ikardi ce biti spic, Kasano je inace vise AMF, majstor koji bi dijelio lopte za Ikardija, dok bi ih ovaj pospremao u mrezi. I sta si vise zapeo za Mancia, pun si mi nekako negativne enegije, gledaj stvari malo pozitivnije, ne budi pesimista. Pozdrav. Forza Inter Sempre!

avatar
INTERnacionalista
Monday, 02.02.2015
14:15

..kakve veze imaju Ikardi i Kasano,jedan klasicni spic razbijac a drugi poluspic il krilo! Nisam nesto za vracanje Kasana,a nisam ni protiv, jedno je sigurno a to je da ulaskom u 70-80 min moze da napravi razliku protiv bilo koga! Uostalom citavu ekipu Parme vukao je sam Kasano!