Kasalica se vraća u Evropu?

Autor: Darko Mitrović
subota 17.01.2015.
11:42
Izvor: Sportske.net

Letos se iz šampionske ekipe Crvene zvezde otisnuo na Daleki istok. Šest meseci kasnije, izgleda da ga očekuje nova selidba...

uhfc.tv
uhfc.tv

Povezane vesti

Kao što je poznato, posle osvojene titule sa Crvenom zvezdom, crnogorski internacionalac Filip Kasalica letos je ostvario inostrani transfer, i to u redove korejskog Ulsana.

Njegov tim je minulu sezonu okončao na šestom mestu, ali se Kasalica baš i nije naigrao. Sada je sve izvesnije da se neće dugo ni zadržati u Ulsanu, a tim povodom, ''Novosti'' prenose da su za usluge bivšeg fudbalera Crvene zvezde sada zainteresovani - Francuzi.

U pitanju je, navodno, Sošo, koji se takmiči u drugoligaškoj konkurenciji, ali je u vrhu tabele i ima ambicije da se na proleće vrati u elitno društvo.

Prethodnih godina su se kao interesenti za Kasalicine usluge pominjali i Nansi i Lil, ali do transfera nije došlo. Možda sada Sošo za Kasalicu bude - ''treća sreća''...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 17.01.2015
12:52

Kakav sampionski tim, sve neki drugoligasi :D sto puta napisana laz nece preci u istinu, zvezda prosle godine nije osvojila titula, sto je UEFA jasno stavila do znanja. Da nije Tole u FSS i pehar bi bio vracen Partizanu.

avatar
Milutin Bojović
Saturday, 17.01.2015
15:22

Zvezda je osvojila titulu, a Uefa ništa nije stavljala do znanja u vezi titule.

avatar
Ali samo vi sektasi
Saturday, 17.01.2015
18:55

Jedino sto ste vi osvojili je nagrada (moze i pehar) za cirkus od titule...

avatar
Ali samo vi sektasi
Saturday, 17.01.2015
17:36

Pa makar to bio i finansijski fer-plej Hahaha Opet ce im se desiti to isto, videces.

avatar
Saturday, 17.01.2015
16:15

Jeste, izbacila vas iz evrope i odobrila Partizanu ucesce u kv za LS kao sampionu Srbije. FSS je taj koji je morao pehar da vrati Partizanu ali Tole nije mogao svojima da ga oduzme, nema veze, pehar je nebitan, bitno je ono sto UEFA kaze a ona je rekla da ste izbaceni zbog krsenja fer pleja sto a to je najveca sramota u fudbalu kad neki klub izbace zbog ferpleja.