Kapiten "Stena" se vraća na "Old Traford"?!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 11.12.2014.
10:22
Izvor: Sportske.net

Engleski mediji tvrde da je stvar dogovorena i da se Srbin vraća u Mančester Junajted.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Nemanja Vidić je na izlaznim vratima Intera. Nemoguće je ignorisati izveštaje iz italijanskih medija gde se čak provlače naznake da je navodni grip zbog koga nije sa ekipom na poslednjem meču LE, u stvari samo izgovor i da bivši kapiten Junajteda pakuje kofere.

Već smo pisali da Manćini ne računa na Vidića kao startera i da postoji velika mogućnost da će "Stena" napustiti klub posle samo šest meseci. Praktično bi se Inter oslobodio njegovog ugovora, a sam Nemanja ne želi da greje klupu, nije mu baš ostalo mnogo do kraja karijere.

Povratak na ostrvo je logična odluka, ali "Dejli star" koji nije baš pouzdan izvor tvrdi da se već dogovorio sa Junajtedom. Naime, Van Gal želi iskusnog štopera koji bi popunio redove zbog velikih problema sa povredama, ali takođe i nemogućnosti da se u januaru dovedu potencijalne mete poput Humelsa.

Doduše, Vidić ne bi bio automatski prvi izbor Holanđanina, verovatno bi morao da igra za manju platu u Interu, no poziv kluba čija je legenda ne bi mogao da odbije. Bila bi to prilika da pokaže da su na "Old Trafordu" pogrešili što mu nisu ponudili novi ugovor, a ko zna možda završi karijeru na mestu na kome je ostavio najdublji trag.

Vidić je na novoj raskrsnici, izgleda da će avantura u Interu kratko trajati, a da sledi nova, povratak na mesto uspeha!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Homer J.Simpson
Thursday, 11.12.2014
11:53

Ja sam mislio da ce uspeti u Interu,ali sad posle svega,Inter mu je samo minus,jedna mala mrlja..............Poklopilo se da je igrao kod trenera koji je forsirao losu taktiku,da je imao lose saigrace,i tako je kako je....
Treba da se vrati u Junajted,iako ne bi bio na nekadasnjem novou,i sada je bolji od Smolinga,Evansa,Bleketa,Roha itd,prakticno od svih stopera koji su trenutno tamo........

avatar
JayDee maRe
Thursday, 11.12.2014
15:41

Koje imate u Simpsonovima?