Kao meteor, od velike nade do prekobrojnog u Barsi!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 03.09.2015.
16:45
Izvor: Sportske.net

Šta se desilo sa Munirom El Hadadijem.

Beta/AP Photo/Alvaro Barrientos
Beta/AP Photo/Alvaro Barrientos

Povezane vesti

Sećate se verovatno početka prošle sezone kada je Munir El Hadadi zablistao protiv Elćea posle priprema na kojima se nametnuo Luisu Enrikeu.

Igrao je nekoliko mečeva, kasnije kada je Suarezu istekla suspenzija pao je u drugi plan. Strahovalo se da će Arsenal isplatiti njegovu klauzulu i odvesti talentovanoh igrača, potpisao je i novi ugovor.

A onda ga je Luis Enrike vratio u drugi tim koji je na kraju ispao iz Segunde. Nije tajna da je trener Barselone ljut na drugopozivce koji su to dozvolili, a među njima je bio i Munir.

Treća liga je preslaba, El Hadadi je ostao samo jer Barsine akvizicije nemaju pravo nastupa, tu se pre svega misli na Ardu Turana. No, nevolje tek stižu, Katalonci ciljaju svog bivšeg igrača, Nolita, koga je Luis Enrike trenirao i u Selti, pa El Hadadi sigurno odlazi.

On će biti upućen na pozajmicu, mediji spekulišu da u Barseloni nisu zadovoljni i sve ga češće porede sa Krkićem.

Ipak, treba sačekati, ima četiri meseca da ubedi Luisa Enrikea. No, sada ni posle odlaska Pedra ne dobija šansu, ispred njega je Sandro koji ulazi umesto jednog od trojice najboljih, a Munir El Hadadi je do sada odigrao samo 22 minuta u Superkupu i to kada je sve bilo poznato.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Uncounquered
Friday, 04.09.2015
17:14

Trenutno Barsini klinci su u nemilosti i bez sansi za 1 tim...jednostavno dok ne prodje generacija MSN jos par sezona, niko nece imati prilike da igra....Ista situacija i za sredinu terena, Iniestino mesto ce zauzeti Turan, a Rakitic i Buskets su skoro nedodirljivi.

avatar
realmadridSR4
Thursday, 03.09.2015
18:20

Ovo nije nista strasno, igrac nije dovoljno dobar za Barsu jednostavno.Samo, da je bilo sta slicno REAL uradio svi bi ih sad pljuvali da unastavaju mlade nade.Nema tu unistavanja.Ako si dobar igras, ako ne ne igras I to je to.

avatar
Alex DeLarge
Thursday, 03.09.2015
17:51

Radi se o tome da se stvorio prevelika buka oko La Masije, pa je neko pomislio da ce Cavi, Iniesta i Mesi da izlecu kao sa trake, ali ne ide to tako. Nije to nista cudno, La Masija je ubedljivo najmladja od svih velikih fudbalskih skola Evrope, i pored Gvardiole nisu ni izbacili ozbiljnog fudbalera do Pujola i ove sadasnje generacije, a takva generacija se pojavi jednom u 30 godina. I Junajted non stop izbacuje makar solidne fudbalere, ali niko ne ocekuje Bekama, Skolsa i Gigsa na svakih 5 godina, to prosto tako ne funkcionise...

avatar
Don Andres
Thursday, 03.09.2015
17:11

nije tako izgledalo prosle sezone, pogotovo na pocetku, ali sandro je znatno ozbiljniji fudbaler.. problem rezervnih napadaca barse je ovaj trojac naprijed pored kog nemaju nikakve sanse da imaju ozbiljniju minutazu, sto je i potpuno logicno

avatar
Kevin Ronaldo R9
Thursday, 03.09.2015
19:00

Mora da se kupuje gde je masija... stvorena 1 generacija koja je dominirala fudbalom i kraj desilo se i sad nema vise pravog kvaliteta...

avatar
Don Andres
Thursday, 03.09.2015
19:08

na vasu zalost nije se to desilo, nego se na vasu jos vecu zalost desilo da ta generacija jos uvijek traje i trajace, pa se ovi mladi ne mogu da izbore za mjesto u timu.. masip, pike, bartra, alba, vidal, buskec, iniesta, roberto, rafinja, sandro, el hadadi, messi.. opet je veca polovina igraca iz la massije.. a petorica ih je u standardnih startnih 11.. koliko vi imate igraca iz kastilje?

avatar
R.M. Zauvijek
Thursday, 03.09.2015
17:00

Steta ako propadne,momak ima veliki potencijal,trebali su mu pruziti vise sanse,bolje mu je da ode negdje drugo.

avatar
Boixos_Nois
Thursday, 03.09.2015
18:25

Trebali su mu pružiti vise šanse? :D Pa da... S obzirom da si simpatizer Reala vjerovatno bi najviše volio da Mesija stave na klupu, a neka on igra umjesto njega :D

avatar
R.M. Zauvijek
Saturday, 05.09.2015
22:04

Naravno da ne,ali mogli su ga dosta puta uvoditi kada su imali vec rjesenu utakmicu..napisao sam pruziti vise sanse a ne da igra standardno,tako se i u Realu desilo sa Moratom.

avatar
Thursday, 03.09.2015
20:35

Koga bi ga izveo da ima vise sanse za igru?