Kakva je sudbina Miloša Jojića?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 29.05.2015.
16:26
Izvor: Sportske.net

Dortmund ostaje bez Gundogana na kraju ove sezone, hoće li Miloš Jojić dobiti priliku da se pokaže u dresu ove ekipe?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Srpski reprezentativac koji će učestvovati na narednom Evropskom prvenstvu u Češkoj, Miloš Jojić, konačno je prethodnog vikenda odigrao svoju prvu zvaničnu utakmicu još od novembra meseca.

Na meču protiv Verdera dobio je priliku da zaigra svega devet minuta, ali nije se primetio na terenu, imao je svega dva dodira sa loptom.

Još u januaru se pisalo da bi mogao na pozajmicu u Keln, ali ga je Jirgen Klop ostavio "za svaki slučaj" u svom timu. Ipak, verujemo da je i njemu sada krivo što nekadašnji fudbaler Partizana nije poslat u drugi klub, makar na ovu polusezonu.

Jojić će imati priliku da pokaže sav svoj potencijal na EP za mlade koje se igra u Češkoj i da dokaže Upravi Dortmunda i novom treneru Tomasu Tuhelu da treba računati na njega u narednom periodu.

Ipak, ovaj potez Dortmunda da ga "pusti" na EP možda donekle i govori o njegovom statusu u klubu, da nije u prvim planovima i da će teško dobiti šansu u prvom timu i kod narednog trenera imajući u vidu da je konkurencija na poziciji zadnjeg veznog velika. Teško je očekivati da dobije priliku čak i u slučaju odlaska Ilkaja Gundogana.

Čak se kao eventualna opcija u srpskim medijima pominjao njegov bivši klub, Partizan, ali je teško verovati da može beogradski tim da izmiri njegova primanja koja trenutno ima u Dortmundu.

Dakle, prodaja ili pozajmica?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke