Kakva je ovo ponuda, Košta u centru pažnje!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 02.03.2017.
10:11
Izvor: Sportske.net

Pričalo se da je Antonio Konte u sukobu sa Dijegom Koštom, sada smatramo da će vas ova informacija potpuno razuveriti.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Čelsi igra sjajno ove sezone u Premijer ligi, a jedan od najzaslužnijih za odlične partije jeste i Dijego Košta koji ponovo rešeta mreže u Premijer ligi.

Ipak, bilo je i sukoba sa Antonijom Konteom, pisalo se da će Košta napustiti u januaru Čelsi, ali se to nije desilo u nedostatku dovoljno kvalitetnih i iskusnih napadača.

Navodno je Košta bio na meti kineskih klubova, konkretno Tijanđina.

Sada je otkrivena još jedna informacija.

Naime, kineski klub je u jednom trenutku ponudio Čelsiju neverovatnih 90 miliona funti, a pored toga, Košti je ponuđen ugovor od 85 miliona funti za tri godine.


Ponuda je odbijena, kao što vidite. Na Koštinu žalost ili ne, procenite sami.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PakyCFC
Thursday, 02.03.2017
18:57

Idiiiii dok si mlaaaaaad

avatar
Thursday, 02.03.2017
17:04

Kosta iide 100% na kraju sezone iz Celzija,ostao je samo iz jednog razloga cilj je titula tu se solidarisao,u'ostalom on je odbio novi ugovor koji je bio spreman za njega.

avatar
brekbaCh
Thursday, 02.03.2017
13:27

Aman bre vise.. postalo je dosadno.

avatar
NIKE
Thursday, 02.03.2017
12:28

Kosta i definitivno odlazi ali će izdržati do ljeta, nadamo se oprostiti se sa duplom krunom, kako je uradio i DD11, kada je 2012e uzeo LŠ i FA kup, (DD11 je naravno ostavio mnogo veći trag), a na ljeto očekivati je novi tandem na Bridžu, jer kako sam čitao i Bačuaj odlazi, a počelo se pominjati ime Alexisa, kaže mogao bi pokriti sve tri pozicije u napadu, pa je Konte njega označio kao metu za Juni, mada iskreno ja sumnjam da će ga Arsenal pustiti nama, pa makar i po nekoj bijesnoj cijeni.

avatar
brekbaCh
Thursday, 02.03.2017
15:38

Zasto da ne ? Kad su mogli Van Persija da prodaju Junajtedu, zasto ne bi mogli i Sanceza Celsiju..

avatar
Thursday, 02.03.2017
17:06

Uopste nije sporno da Sancez dodje u Celzi,samo je pitanje da li je njemu izrazita zelja ostanak u PL ili hoce u Italiju....

avatar
West London
Thursday, 02.03.2017
12:20

To je očito ponuda koja je odbijena od strane Chelsea,možda jedam dosadan ko papagaj s ponavljanjem,bi se mi obogatili ovim transferom,ali zamjenu za Ratnika Diega teško bismo našli,nezz koliko para da dobijemo od prodaje+Oscarov dio+za pojačanja,treba staviti doznanja da najbolje igrače ne treba prodavati,ponuditi im poboljšani ugovor,koji će zadovoljiti obe strane i to je to,a sad drugo je to ako netko želi ići,onda ga treba pustiti #CFC KTBFFH COME ON BLUES :)