Kako će izgledati Manćinijev Inter?

Autor: Boris Jovanović
utorak 25.11.2014.
11:12
Izvor: Sportske.net

Iako je u prvi mah tvrdio da je igrački kadar dobar, "Manćio" će na zimu pretumbati stvari. Šta je njegova ideja i koji igrači su na meti?

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Manćini je nakon derbija rekao da mu nedostaju spoljni igrači, probao je sa Kovačićem i Palasiom iza Ikardija, nije baš funkcionisalo. Hrvatu je zamerio da igra sa previše dodira, a glavna zamisao povratnika na klupu je da ubrza igru. On će promeniti sistem, probati sa 4-3-3, a već je napravljen spisak igrača koji bi mogli da pojačaju ekipu.

Uz to, Manćini ima obećanje Tohira da će zavući ruku u džep, navodno je tek posle toga pristao da dođe na klupu.

Prvo ime je Alesio Ćerći. Italijan je igra u Atletiku, nije izgleda dobro izabrao, želi da se vrati, ali je nevolja što "Kolčinjerosi" traže za njega Ikardija, na tu trampu Inter ne pomišlja.

Ako bivši fudbaler Torina ne stigne u Milano u januaru, opcija je Ukrajinac Konopljanka kome ugovor ističe u junu, pa se pretpostavlja da će Dnjepar spustiti cenu u želji da makar nešto zaradi pre leta.

Jedna od želja je Laveci, koga je hteo i Macari, ali teško da će se Parižani odreći "Poča" u zimskom prelaznom roku.

Na sredini terena prva meta je Lukaš Silva iz Kruzeira, cena mu je oko 10 miliona evra, a u Interu su rešeni da ga ugrabe pre Reala koji se interesuje za ovog fudbalera. Manćini nije zadovoljan veznim redom, najviše rizikuje Medel koji je letos stigao iz Kardifa i nije opravdao očekivanja. To su dobre vesti za našeg Kuzmanovića koji je od otpisanog stigao do igrača koga Manćini vidi kao startera u svojoj ekipi.

Sa Gvarinom, Ernanešom, Kuzom i eventualno jednim pojačanjem, vezni red bi bio po Manćinijevom ukusu, a što se odbrane tiče, izgleda da će Vidić napustiti klub u januaru, a da bi u tom slučaju mogao da stigne jedan centralni defanzivac.

To bi mogao da bude Austrijanac srpskog porekla Dragović, međutim njega želi i Junajted. Što se bokova u odbrani tiče, "Manćio" je zadovoljan Dodoom, na desnoj strani bi umesto Nagatoma šansu mogao da dobije Ibraima M'Baje koji može da igra kraj obe aut linije.

Cilj Intera je svakako treće mesto, ali neće biti lako, u svakom slučaju, uz dva ili tri ozbiljna pojačanja, "Neroazuri" bi mogli da pojure Napoli koji je favorit za poziciju koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Homer J.Simpson
Tuesday, 25.11.2014
12:24

Go prosek,sto bi se reklo..........

Inter nema sanse da zavrsi kao treci..............

avatar
INTERnacionalista
Tuesday, 25.11.2014
14:32

..jok,Napoli nam bjezi 25 bodova a ne 5!

avatar
Homer J.Simpson
Tuesday, 25.11.2014
15:07

Trenutno je samo5,zbog Beniteza,da je neki bolji trener bilo bi i vise,kao sto ce i biti na kraju...5 bovoa,25,ili samo 1.Inter nije konkurentan za trece mesto..Mozda ce da se trka,ali nece zavsriti na trecem....
Ti si navijac,pa ne gledas realno i objektivno......