Kagava se vraća kući

Autor: Đorđe Đokić
petak 29.08.2014.
10:11
Izvor: Sportske.net

Šinđi Kagava je prekobrojan u Junajtedu, ali ga u Dortmundu čekaju raširenih ruku. Japanac dogovorio svoje uslove, želi da se vrati u Klopovo naručje, ostalo samo da se klubovi dogovore oko obeštećenja.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Kagava je prošao trnovit put od najboljeg igrača Bundeslige, do prekobrojnog u potonulom Mančester Junajtedu.

Teško da bilo ko može da kaže da Japanac nije odličan igrač, dokazao je to u Borusiji, ali i na početku karijere u Junajtedu. Od kad je Mojes došao na kormilo Mančestera međutim Japanac kao da je zaboravio da igra fudbal. Da li je krivica do njega ili do menadžera Junajteda, saznaćemo uskoro jer se Kagava sigurno vraća u Dortmund gde su pokazali da znaju da iskoriste njegove kvalitete.

Japanac je dogovorio lične uslove sa Borusijom. Nemački mediji javljaju da je taj sastanak trajao kratko iz prostog razloga što Kagava želi da vrati svoju karijeru na pravi kolosek i sredina koju poznaje i u kojoj znaju u čemu je najbolji je idealna za to.

Ostalo je da se Dortmund i Junajted dogovore oko detalja, mada se očekuje da Junajted neće tražiti previše pošto je Kagava višak, a sa druge strane već se isplatio brojnim sponzorskim ugovorima koje su Đavoli dobili i na njegovo ime u Japanu i Koreji.

Kagavu traži i Valensija, ali on želi samo u Dortmund.

Kagava

Kagava je u Dortmund stigao iz Osake, odigrao dve sezone, i u obe uzeo titulu sa Borusijom. U obe sezone je bio u najboljem timu lige, a proglašen i za najboljeg igrača Bundeslige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke