Kad Žervinjo napiše cifru i bogati naftaši zaneme

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 29.06.2015.
15:22
Izvor: Sportske.net

Al Džazira je imala ambiciju da dovede reprezentativca Obale Slonovače, ali je ovaj klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata odustao od te namere zbog njegovih prohteva.

Beta/AP Photo/Sunday Alamba
Beta/AP Photo/Sunday Alamba

Povezane vesti

Prema informacijama koje stižu sa Bliskog Istoka, pregovori između Al Džazire i Žervinja su propali zbog njegovih previsokih zahteva.

Ovaj klub je želeo da upari u napadu njega i Mirka Vučinića, Romi je ponuđeno 14 miliona evra na ime transfera, ali je zapelo oko plate.

Koliko je tražio nije saopšteno, možemo samo da pretpostavimo. Al Džazira mu je nudila ugovor na četiri godine, nisu mu odgovarali uslovi.

Zanimljivo, Žervinjo nije jedini veliko posao koji je propao Al Džaziri. Žisilei Da Silva se zahvalio na ponudi i otišao u kinesi Šandong.

Generalno gledano, klubovi iz Emirata muku muče sa dovođenjem velikih imena ovog leta.

Najbolji strelac grupne faze Lige šampiona iz prošle sezone, Luiz Adrijano, bio je skoro pa promovisan kao novo pojačanje Al Ahlija, sve je bilo dogovoreno, ali se Brazilac predomislio pre no što je stavio paraf na ugovor.

Al Ain juri Brazilca Felepea Bastosa, Nigerijca Džon Obija Mikela i Holanđanina Rajana Babela. Još nijednog nisu ubedili da dođe...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
as roma u srca
Tuesday, 30.06.2015
08:00

hahahahaha, interesno, kako da se blizi kraj na ovu arapskom eru

avatar
Monday, 29.06.2015
16:06

Pravi Al Ahli dobar tim. Samo ne znam gde će se takmičiti... :D

avatar
MIlan Simic
Monday, 29.06.2015
21:09

Hahaha Like ;) pozz

avatar
Monday, 29.06.2015
23:16

Pa, ne, stvarno. Možda da podnesu zahtev da ih prebace u neku jaču ligu. Možda u Tursku, jer, Turska jeste jednim delom evopska država, ali je najvećim delom u Aziji, tako da bi mogli da ih prebace tamo. Arabijsko poluostrvo je jako blizu Turskoj, tako da ne vidim razlog odbijanja ove ideje. Naravno, tu su samo nagađanja :D

avatar
Romanista
Monday, 29.06.2015
15:52

Pa da,posle Boriela sad imamo tebe i ono drvo Destra koji ste kao krpelji..Ako ostanete obojicu bih vas cele sezone na tribine ... vam

avatar
bard fudbala
Monday, 29.06.2015
15:41

Videla zaba da se konj potkiva pa i ona digla.Zervinjo mislio da ce dobiti milion puta vise nego sto on to zasluzuje.