Juventus traži golmana

Autor: Aleksandar Vučković
četvrtak 28.04.2016.
14:29
Izvor: Sportske.net

Šampion Italije je u potrazi za golmanom koji će moći biti zamena Bufonu.

Beta/AP Photo/Thibault Camus
Beta/AP Photo/Thibault Camus

Povezane vesti

Rezervni golman Juventusa, Brazilac Neto, nezadovoljan je svojom minutažom i italijanski klub je spreman da ga pusti na pozajmicu.

Điđi Bufon nesumnjivo ostaje nihova prva opcija, a kao njegovu zamenu čelnici "Stare dame" vide Salvatorea Sirigua, koji je obavljao isti posao u reprezentaciji Italije.

Čuvar mreže PSŽ-a je sve više u senci Kevina Trapa, pa se očekuje da Juve napravi potez.

Bivši igrač Palerma ima ugovor sa francuskim šampionom do 2018. godine, ali se veruje da će "Bjankoneri" ući u pregovore ukoliko je PSŽ spreman da ga proda.

"Gazeta delo Sport" navodi da je pariski klub već razmišljao o prodaji Sirigua. Razlog tome je to što se Trap ustalio kao prvi golman, a Parižani žele da vrate svog golmana Alfonsa Areolu koji je trenutno na pozajmici u Viljarealu.

Kako navodi ovaj list, ukoliko transfer sa Pari Sen Žermenom propadne, drugi izbor Juventusa je čuvar mreže Lacija Federiko Marketi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Tuesday, 03.05.2016
21:29

Odlicno pojacanje.Po meni je Sirigu bolji od Trapa

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Thursday, 28.04.2016
19:53

Marcetti je sjajan golman i ako on zeli biti drugi golman za sada onda bi to bilo izvrsno rijesenje makar nisam siguran da itko zeli doci u juve sa saznanjem da dok je Gigi ziv i zdrav da nitko ne moze izmedu stativa

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Thursday, 28.04.2016
19:05

Sirigu je mačka, bio bi više nego dostojna zamena za Djidjija!

avatar
juventino
Thursday, 28.04.2016
21:43

Ne postoji dostojna zamjena za gigi..ne radi se tu samo o odbranama..

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Friday, 29.04.2016
12:46

Drugar, Djidji je za mene najbolji golman svih vremena ali je debelo u godinama i svidelo se to meni i tebi ili ne on je na zalasku karijere i sigurno je da će u jednom momentu posustati i da će ga izdati telo, da neće moći fizički da pruži ono što zna i ume... A ako neko može kvalitetno da ga nasledi, to je Sirigu, to govorim jer sam gledao Palermo svakk meč od dolaska Mikolija u isti, te znam kakav je golman Sirigu!

avatar
Golzalo Higuain
Friday, 29.04.2016
00:07

sirigu je jwdan od ajboljih golmana svijeta, a prije 2 god je bio bolji i od điđija! nije na ovo spao, niti je ovo zasluzio, dođe li onda je glup