Juventus, posledice poraza, stižu četvorica?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 06.08.2017.
10:05
Izvor: Sportske.net

Dan posle loše predstave na Vembliju, prodaje Lemine i izvesnog odlaska još jednog bitnog igrača za veliki novac, Juventus će u kupovinu. Par poslova već završeno, sad problem odbrana?

EPA/WILL OLIVER
EPA/WILL OLIVER

Povezane vesti

Juventus je delovao loše juče na "Vembliju" protiv Totenhema, ali Alegrija to ne brine.

Zamerio je igračima da primaju golove na isti način, ali, videlo se da je ekipa umorna, kako reče Kjelini od mnogo putovanja. Za Juve sezona počinje narednog vikenda Superkupom u Rimu protiv Lacija, ali daleko od toga da je tim formiran.

Plan nije nikakva tajna, do kraja prelaznog roka stići će tri ili četiri igrača. Juventus je juče prodao Leminu za 18 miliona evra Sautemptonu, a po svemu sudeći Kuadrado bi mogao u Romu za 30 miliona.

Već je praktično završen posao za Kansela iz Valensije što će omogućiti prodaju Lihštajnera, a Juventus i dalje traži veznog fudbalera, čekaju da PSŽ smanji cenu za Matuidija ili Rabioa.

Što se napada tiče, Keita je odbio i Inter, on samo hoće u Juventus i čini se da Lacio neće imati izbora osim da ga proda.

Ostaje još pitanje štopera. Alegri je smatrao da su četvorica dovoljna, Benatija, Barzalji, Kjelini i Rugani, ali ova poslednja dvojica nisu baš delovala dobro. Već počinju priče da se oseća itekako prodaja Bonućija, ali malo je takvih igrača na tržištu.

Bajern nije hteo ni da pregovara oko Humelsa, Garaj iz Valensije je preskup, ali ni Alegri nije siguran koliko je potreban timu.

U ovom trenutku, čini se da prave ponude nema na tržištu, pa je pitanje hoće li Juventus uspeti da nađe rešenje, ili će u sezonu sa onim što ima na štoperskim pozicijama.

Takođe, stavljena je tačka na odlazak Aleksa Sandra.

"Nema nikakve šanse da nas napusti", rekao je Alegri juče posle poraza na Vembliju, a isto se odnosi na Dibalu koji i ne želi u Barselonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Salvatore
Sunday, 06.08.2017
21:04

Ovog Keitu staviti na tribine do kraja ugovora pa nek onda ide u Juventus. Tako isto uraditi i sa Alexisom

avatar
Miodrag21
Sunday, 06.08.2017
14:38

Garaj preskup, ali zato Humels ne bi bio preskup :D

avatar
almedinbubic
Sunday, 06.08.2017
20:13

Humels je kvalitet, Garaj kvantitet.

avatar
Emperador(2018)
Sunday, 06.08.2017
13:45

Ako igrac zeli da ode ,to mu niko ne sme zabraniti.

avatar
Marchisio8
Sunday, 06.08.2017
14:00

Не сме? Па која је сврха уговора? Слажем се да не треба задржавати играча,ако жели да оде,Јуве је тако у претходне 3 сезоне пуштио неколико,али није требао. Имаш уговор? Испоштуј га. Фудбалери данас обични плачљивци.

avatar
mak_juventino
Sunday, 06.08.2017
12:50

Kanselo , de Vrij , Rabio i Keita

avatar
Shang Tsung
Sunday, 06.08.2017
12:44

Kakav crni Garaj,on je cak i bio losiji deo stoperskog tandema Valensije sa Mangalom,a Lihstajner je medju 5-6 najboljih desnih bekova,ludilo bi bilo pustiti ga.

avatar
MSSZRMK
Sunday, 06.08.2017
10:56

Rabio je sjajan igrač i PSZ ga neće prodati.

avatar
INTERnacionalist
Sunday, 06.08.2017
10:11

..haha,daj neku potvrdu da je Keita odbio Inter! Keita je imao dogovor sa Interom al je prakticno na cekanje dok se situacija sa Perisicem ne rijesi! P.S druže predosadio si i bogu i narodu!

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Sunday, 06.08.2017
16:08

Jes posto u inter ima toliko kvalitetnih igraca da mora jedan mag kao sto je Perisic da napusti ekipu da bi se napravilo mjesta za ostale smrtnike...hahahah a vazi

avatar
Stefan Stojkovski_fb
Sunday, 06.08.2017
17:54

Daj druze pomiri se sfaktom da niko ne zeli u interu... zeleli ste manolas izabrao je crni zenit pre vas , james otisao u bayern , costa u Juventus , pa ste se nadali na bernardeski pa i on je dosao u juve , keita prifaca da ne igra do januaru samo da dodje u Juve , Transfer saga oko Dalberta prosecni levi bek traje mesecima kao da je ronaldinho , i sad potpisujete neke podprosecne igrace kao skrinar , valero , mor i izbacujete statistiku kao imao je vise driblinga od hazarda ,skrinar bolji od celu juventusovu odbrana i da ste oduvek njih zeleli, a taj se podaje celu sezonu sa vivianom i imao je precizni pas a emre mor se vrti oku loptu i kao radi driblinze tih 10 min sto provodi na terenu kao rezerva...