Juventus 'na pragu' velikog pojačanja

Autor: Lazar Mitrović
sreda 04.11.2015.
11:08
Izvor: Sportske.net

Stiže naslednik Karlosa Teveza.

BETA/AP Photo/Jacques Brinon
BETA/AP Photo/Jacques Brinon

Povezane vesti

Izgleda da je na pomolu rastanak Argentinca i 'Svetaca' i njegov povratak u Italiju na 'velika vrata'.

Jedan od najboljih izvora informacija, uvek dobro obavešteni novinar Đanluka Di Marcio, je objavio da je Lavecijev agent bio u Torinu, gde je obavio prvu rundu pregovora sa čelnicima 'Stare dame'.

Kako piše Skaj Italija, čelnici 'Bjankonera' su se ponovo sastali sa Lavecijevim agentom i argentinski napadač je sve bliže dolasku u Juventus.

Bivši fudbaler Napolija nije u prvim planovima trenera PSŽ-a, Lorana Blana, koji ne bi trebalo da pravi probleme oko ovog transfera.

Šampion Italije u sastavu ima dosta napadača, ali se smatra da bi Laveci bio itekako koristan i da bi mogao da nasledi Karlosa Teveza, čiji odlazak je značajno uticao na igre u novoj sezoni.

'Kamen spoticanja' u ovim pregovorima mogla bi da bude veoma velika plata koju on ima na 'Parku prinčeva', a koju italijanski gigant ne može da mu obezbedi. Ukoliko argentinski fudbaler pristane na smanjenje plate, on bi već u januaru mogao da zaigra u redovima Juventusa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Prevrcem se u grobu!
Thursday, 05.11.2015
18:36

oterati mandzukica taman!

avatar
Miloš984
Wednesday, 04.11.2015
13:08

Ili on ili da se Tevez vrati,bilo sta od ovog da konacno Juve napravi duzi niz pobeda ako misli da se bori za titulu prvaka Italije i ponovi uspeh u ligi sampiona.

avatar
DEL PIEROO
Wednesday, 04.11.2015
12:55

Ako dodje nadam se da ce biti za nesto malo para, nesto slicno kao Evra jer nema smisla otkupljivati igraca u 30im, pa nije on Pirlo..

avatar
TirijaBlokiratiNeces
Wednesday, 04.11.2015
12:41

E, to bi bio super transfer. Daj bože da se desi.