Juventus - Belgijanac treće pojačanje?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 04.06.2015.
10:26
Izvor: Sportske.net

Očigledno da Juventus planira pravu revoluciju u veznom redu!

Beta/AP Photo/Massimo Pinca
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Juventus je uputio ponudu Zenitu za Aksela Vitsela, ona je 22 miliona evra, Italijani računaju na želju Belgijanca da zaigra za Bjankonere.

On je medijima u domovini rekao da se Juventus vratio na staze stare slave i da želi da napusti Rusiju. Naravno, to ne mora da znači ništa, naime, plaćen je 40 miliona evra i teško je verovati da će ga se Zenit odreći za duplo manji novac.

Ali u Juventusu veruju da će baš želja biti presudna, spremni su navodno da povećaju cenu za još koji milion i završe posao.

Dibala je prvo pojačanje, očekuje se formalnost, potpis Samija Kedire, a ako stigne i Vitsel to će znači revoluciju u veznom redu. Najmanje dvojica od trojice, Vidal, Pirlo i Pogba će verovatno napustiti klub.

Sigurni u odnosu na prethodnu sezonu su Markisio, Sturaro i Pereira, a u veznom redu konkurisaće i oporavljeni Asamoa.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Navijač Juventusa
Thursday, 04.06.2015
13:27

Pogba, Vidal, Vitsel, Kedira, Markisio, Pereira, Sturaro + ako moze Kondogbia iz Monaka = ponovo najbolji vezni red u Evropi!nA napad Morata, Tevez, Dibala, Zaza + ako moze Kavani = strah i trepet svih odbrana sledece godine!nOdbrana - Rugani, Kjelini, Bonuci, Evra, Barzalji + jos jedan mlad igrac = dovoljno dobro!nGolman = Ko drugi do Djidji + Neto iz Viole da se spremi za sledecu sezonu kao naslednik najboljeg golmana svih vremena.

avatar
Dutch Schultz
Thursday, 04.06.2015
15:08

Samo sto ce Pogba da predje u Barsu, pa ce sa Inijestom, Raktiicem, Busquetsom, RAfinhom i Mascheranom ciniti najbolji vezni red u Evropi

avatar
Thursday, 04.06.2015
19:37
avatar
Brat Konte
Thursday, 04.06.2015
18:33

Ja bih ostavio i Kaseresa, ne zaboravi njega. Matija Perin je, po mom nimalo skromnom mišljenju, sledeći kec Italije, a kao takav treba da budem na našem golu. Od Kavanija ništa neće biti, a i ne treba nam toliko napadača. I Kondogbija bi bio višak, dovođenjem Kedire i Vitsela napravili bismo paklenu konkurenciju, a samim tim dobijamo i na dužini klupe. Koga god da Alegri ubaci u igru, biće dobro. Nadam se da Arturo ne ide nigde.

avatar
Thursday, 04.06.2015
12:24

ode Vidal . . . šteta, ali ljudi iz uprave znaju najbolje

avatar
Pinturicchio 10
Thursday, 04.06.2015
15:55

Nadam se da nece prodati Vidala jer je to ludost po meni, razumem dovodjenje Kedire zbg odlaska Pirla, mozda Witsela hoce na Amcu, pustiti da se tek tako raspadne jedan od najjacih veznih redova i da ti 2najjace karike odu nije bas pametno, razumem za Pirla tu su godine ali za Vidala ne. Pogba, Vidal, Markizio, Kedira, Sturaro i Pereira mogu lepo da funkcionisu tu.

avatar
Pinturicchio 10
Thursday, 04.06.2015
22:40

Pitanje je koliko ce Pogbu zadrzati sledecih sezona, al dobro, ako ide Pirlo ne bih pustao i Vidala, ako vec moraju da ga prodaju i ja bih voleo da vidim Kondogbiju ili Veratija (koji mi je nerealnija opcija).

avatar
Thursday, 04.06.2015
19:39

Pogba ostaje. marota je nekoliko puta izjavio da se pravi tim oko njega. Što se tiće Vidala, volio bih da ostane, ali ako je procjena uprave, da se treba prodati i uzeti pare na vrijeme, to je ok. kao njegovu zamjenu bih volio kondogbiu

avatar
Vojnik
Thursday, 04.06.2015
11:28

znaci ide pirlo i padoin , a ostali vidal , pogba , markisio ostaju kao prva postava a vitsel , pereira ,sturaro su njihove zamene i to je to , po krilima zavisno od formaciju krila ili srancini bekove bice asamoa i listajner i napad tevez morata dybala zaza i ako dodze jos jedan napadac svetske klase i to je to

avatar
rademan
Thursday, 04.06.2015
11:20

Kod Rusa mozes da imas koliku god hoces zelju, nece ga oni pustiti za manje para nego sto su ulozili u njega. Pa nisu hteli Lukovica da puste u Zvezdu, cekali da mu istekne ugovor i drzali ga na klupi. A ludi su da puste jednog od najboljih igraca za 22m.

avatar
Stefan Stojkovski_fb
Thursday, 04.06.2015
11:19

Rotacija i konkurencija... Pirlo ide vo New York. Juventus igra so 4 sredni igraci taka da treba da ima rezervi barem uste 3-4. Pogba,Marchisio,Vidal,Khedira,Sturaro,Witsel,Pereira,Asamoah.

avatar
jc
Thursday, 04.06.2015
11:16

Lepo radi juventus. Ja bi doveo i Kondogbiju u slucaju da prodaju Pogbu. Jer verovatno Pirlo odlazi,a mozda i Vidal.

avatar
mungos
Thursday, 04.06.2015
11:03

Pirlo valjda sigurno odlazi? nNe znam sto bi Vidala prodavali, ja bih pre njega gledao nego Vitsela...