Juve - Štoper preko reda!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 29.12.2014.
13:08
Izvor: Sportske.net

Dok završava posao oko Šaćirija iz Bajerna, Juventus ne zaboravlja da je prioritet početkom januara štoper!

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Alegri smatra da je defanzivac najvažniji posao i želeo bi da na startu 2015. već ima štopera na raspolaganju jer su Kaseres i Barzalji povređeni.

Juventus čekaju teške utakmice na startu 2015. prvo sa Interom, početkom februara na Arenu će stići i Milan.

Prva meta je Rolando iz Portoa, koji je bio na pozajmici u Interu. On je realnija opcija od Savića iz Fiorentine, kao i Dragovića iz kijevskog Dinama. Pominje se i Vlad Kirikeš iz Totenhema, no kako rekosmo Rolando je najbliži Torinu.

Priča se da je Juve povećao ponudu za pozajmicu sa pola miliona na 700 000 evra, a Rolanda bi otkupili u junu, ako zadovolji, za oko 5 miliona.

Fudbaler za Zelenortskih ostrva je na ledu u Portou, bio je na pozajmicama, prvo u Napoliju, a onda sezonu u Interu, gde je bio standardan i odigrao 29 mečeva. "Neroazuri" nisu otkupili njegov ugovor, vratio se među "Zmajeve" i završio van ekipe.

Juventus je šansa da se izbori za odlazak iz Portoa sa kojim ima ugovor do 2016.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The Maniacs 87'
Monday, 29.12.2014
14:11

Realno Rolando je prosječan igrač za Juve....Savić je klasu ispred njega ali taj odnos na relaciji Firenca-Torino ne funkcioniše pa je treba otpisati,dok za Dragovića Dinamo će tražiti oko 10 miliona bruto koje Juve nema i na kraju će dovesti Zapatu iz Milana koji je postao višak :)

avatar
DEL PIEROO
Monday, 29.12.2014
15:02

Kako mislis nema? ima, nego ne da, neka dodje kineski ronaldo i puna kapa malo ce igrati dok se ovi ne oporave i tjt... a ko zna mozda i zablista, ipak je svima zelja da igraju za najveci italijanski klub na najvisem nivou

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 29.12.2014
19:12

Bas me zanima odkud ti znas kakva je financiska situacija u Juventusu ja te uvjeravam da je bolja nego sto bi ti volio da je na srecu