Juve - Stiže Španac, ali koji?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 15.09.2014.
12:26
Izvor: Sportske.net

Juve ima sačuvan novac iz letnjeg prelaznog roka, pošto je odustao od Iturbea. Žele ofanzivnog vezistu ili krilo, dva Španca su u igri...

Beta/AP Photo/Alberto Saiz
Beta/AP Photo/Alberto Saiz

Povezane vesti

Direktor Marota je na neki način najavio da će ekipa biti pojačana, neki mediji tipuju na Simonea Zazu za koga će morati da plate 15 miliona, ali je verovatnije da će novog napadača "Azura" ostaviti u Sasuolu do kraja sezone.

Na meti su Španci, navodno im je nuđen Mata za Vidala, ali nisu oduševljeni tom idejom, mada žele da se nekadašnji igrač Valensije i Čelsija preseli u Torino i igra iza dvojice napadača.

Imaju 25 miliona evra za taj transfer, ali čini se da bi "Đavoli" tražili više.

Danas katalonski mediji pišu da će probati da kupe Pedra iz Barselone koji bi se idealno uklopio u 4-3-3 formaciji sa kojom će Alegri eksperimentisati već sutra u Ligi šampiona protiv Malmea.

Pedro nije zadovoljan, povratak Suareza i eksplozija Munira će dodatno limitirati njegove šanse da igra, pa bi mogao da razmotri odlazak. Ipak, ima ugovor do 2017. i veruje se da ga Barsa neće prodati, osim u slučaju neke velike ponude.

Ostaje da vidimo kako će Juve trošiti u januaru, mnogo toga zavisi i od toga kakva će biti situacija na tabeli Serije A.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke