Juve sa srpskim šmekom, stigla ponuda za kapitena "Orlova"!?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 23.11.2016.
10:33
Izvor: Sportske.net

Italijani prate dvojicu igrača Partizana, štoper je jedna od prvih meta, a ovo bi trebalo da bude rasplet u slučaju kapirena Srbije!

Beta/DraganGojić/Ds
Beta/DraganGojić/Ds

Povezane vesti

Kako smo i pisali pre par dana, a juče potvrdio Valeri Božinov, Juventus je ozbiljan u nameri da dovede "Blekija" Milenkovića, novi Partizanov biser. Oni ne samo da prate Srbina već će gotovo sigurno poslati ponudu za sjajnog štopera.

Sa druge strane, jedan od desetorice talentovanih igrača koji su u notesu Marotinog pomoćnika Paratićija je i Vlahović, a danas je obelodanjeno da je Juventus prelomio, žele Baneta Ivanovića.

I sami znate da kapitenu Srbije ističe ugovor, priča se o Barseloni, ali Juventus će probati da pretekne Katalonce i dogovori ove zime transfer Ivanovića.

Kako se priča, Lihštajner neće produžiti ugovor, odlazi, a ne bi bilo čudno da Torino napusti i Dani Alveš. Naime, Brazilac se nije snašao, igra loše, njegovo ponašanje se ne sviđa ni saigračima, ni ljudima u klubu, teško menja neke navike.

U Juventusu su se nadali da će profitirati kao sa Evrom koji je doživeo drugu mladost, ali za sada se to nije isplatilo.

Ivanović je vrhunski profesionalac, "Bjankoneri" su uvereni da bi se odlično snašao, a osim kao rešenje za desnu stranu, mogao bi da zatvori i štopersku poziciju.

Prema nekim informacijama, Juventus Srbinu nudi ugovor na dve sezone, zarađivao bi u Torinu oko 2.5 miliona evra po sezoni. To je svakako manje nego što bi dobio van Evrope, ali Ivanović još nije rekao "zbogom" ozbiljnom fudbalu.

Primera ima i dobrih i loših, kada su u pitanju igrači iz PL koji dolaze da završe karijeru u Seriji A. Vidić, Ešli Kol nisu bili baš uspešni, ali Patris Evra jeste, čini se da to više zavisi od kluba, a manje od samog takmičenja.

U svakom slučaju, posle Jugovića, Bate Mirkovića, Kovačevića i Krasića, Juventus bi mogao da dobije nove Srbe, i to ne jednog već par njih, Milenkovića za budućnost i kapitena Baneta za juriš na nove trofeje i nastavak dominacije u Seriji A!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Wednesday, 23.11.2016
19:17

Bojim se da mu je kasno za to, potrošio se. A Milenković nikako, premlad je i bacili bi ga u seriju B, ili čak C..a tamo ko zna....

avatar
Golzalo Higuain
Wednesday, 23.11.2016
15:14

daj nemojte me nervirati, samo mi jos ovaj treba

avatar
RossoneroFT
Wednesday, 23.11.2016
17:04

Verovatno bi Spahic bio bolji

avatar
West London
Wednesday, 23.11.2016
14:54

Možda bi mu odgovarala Seria A,mada čisto sumnjam,volio bi da ostane u Chelsea,i da se zaistq oprosti u plavom dresu,legenda Plavaca,jer i sam je istakao da se želi boriti za novi ugovor

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Wednesday, 23.11.2016
14:10

I nastavak dominacije!!! Toooo!!! Naravno da ta aklimatizacija zavisi i od kluba to jest uvek od svega zavisi, ne moze samo od jedne ili dve stvari. Da nije navijac Juventusa, Dani Alves bi bio idealan za prelazak u Milan...

avatar
SAB
Wednesday, 23.11.2016
13:56

Za ivanovica nema nista, secem glavu ako on potpise za Juve.

avatar
neme
Wednesday, 23.11.2016
13:20

To bi mu bilo ekstra -produzenje karijere jos pet godina on je superprofesionalac ,Juve masina ,Evra je to uradio i sad se kraj ne vidi a Vidic se prevario i otiso u razbijenu vojsku i docekao da ga onaj idiot Mihin kum ponizava a u Juveu bi i danas igrao.

avatar
LavJasin
Wednesday, 23.11.2016
13:00

Alves je sasvim dobar u Juventusu, ne znam odakle se izvlace informacije da ima bilo kakvih problema sa njim.. Napredak je u odnosu na Lihta, to je valjda onima koji prate jasno, po partijama koje pruza. Liht je odlican igrac, ali Alves je doveden zbog ogromnog iskustva u LS i zbog toga sto u zavrsnici takmicenja igra svoj najbolji fudbal kao ofanzivni bek gde je Liht dosta tanji od njega..

avatar
mak_juventino
Wednesday, 23.11.2016
12:30

Bane je Bane , nije vazno uopste to sto ima 31 god ! Pitanje je dali moze da igra desno u 3-5-2 ! Stopera imamo i previse , Benatia ostaje , BBC isto i Rugani .. Znaci on bi zauzeo mesto Lichta , samo opet , dali moze da igra kao krilni bek ?

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Wednesday, 23.11.2016
14:11

Ne moze da igra to, a nema 31 vec 32. Stavise, vec za 3 meseca ce imati 33.

avatar
Zoran Krstin
Wednesday, 23.11.2016
12:09

Da, samo što je Evra i ranije igrao u Serie A. nI vreme je da ponovo vidimo nekog Srbina u Juventusu.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Wednesday, 23.11.2016
14:13

Nije on nikad igrao u Serie A, Monca je tada bila u drugoj ligi.