Juve - Revolucija u napadu?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 15.02.2015.
10:42
Izvor: Sportske.net

Samo dvojica napadača iz ove sezone su sigurna u svoje mesto za narednu. Kakvi su planovi kluba. Prvo pojačanje u ofanzivi se već zna?

Beta/AP Photo/Massimo Pinca
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Karlos Tevez i Alvaro Morata ostaju sigurno. Ovaj drugi bi mogao da ode ako Real isplati klauzulu iz ugovora i vrati talentovanog napadača za 30 miliona evra, ali je na raspitivanja menadžer odgovorio da Morati ne pada na pamet da se vrati u Madrid.

Ljorente je izgleda na prodaju, mada ima još par meseci da promeni odluku ljudi iz kluba. Španac nije na nivou prošle sezone, izgubio je mesto u postavi, s obzirom da je došao kao slobodan igrač, Juve bi višestruko zaradio ako ga proda.

Matri koji je došao na pozajmicu će se vratiti u Milan, ostaje pitanje Komana, koji je jako talentovan, ali ne dobija često šansu. Pritisak je na Alegrija da igra više jer pokazuje da je budućnost kluba, mada je procena da je bolje da ode na pozajmicu.

Dakle, mogla bi da se otvore tri mesta u napadu. Jedno je rezervisano za Simonea Zazu koji stiže iz Sasuola, i to za 15 miliona evra, Juve drži polovinu njegovog ugovora i ima šansu da ga za ovu sumu otkupi do 1. jula.

Njegov saigrač Berardi koji nije klasičan napadač bi takođe mogao da se vrati, a postavlja se pitanje hoće li Falkao stići u Torino. Bio je blizu prošlog leta, sada više u klubu nisu sigurni, oni bi radije Kavanija, ali ne mogu finansijski da se nose sa Junajtedom i Arsenalom koji takođe žele Urugvajca.

Italijanski mediji pišu da bi Falkao mogao, kao ove sezone u Junajtedu da dođe na pozajmicu i da Juve neće rizikovati dok ne vide da li je sposoban da se vrati u nekadašnju formu.

Tek, ako stigne Zaza, uz Teveza i Moratu, klubu nije potrebno da troši veći novac na napadača...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JUVENTIN
Sunday, 15.02.2015
13:32
avatar
Emre Can
Sunday, 15.02.2015
14:33

Sta ste zapeli za Dibalu,imate Zazu.

avatar
Juventus Torino
Sunday, 15.02.2015
16:18

koji je izmislio fudbal za doticnog..

avatar
Emir Ramovic
Sunday, 15.02.2015
15:21

Mogla bi oba, da s Moratom u buducnosti cine odlican mladi trio, i naravno dok je jos uvek tu TEVEZ, da nauce mnogo toga, uz njegovo iskustvo.