Juve renovira moćnu odbranu!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 03.07.2016.
11:22
Izvor: Sportske.net

Nikad nije dovoljno, izgleda da su čvrsto rešeni da dovedu još par defanzivaca. Traže i zamenu za Kediru.

Beta/AP Photo/Salvatore Laporta
Beta/AP Photo/Salvatore Laporta

Povezane vesti

Stigao je Dani Alveš, ali Juventus hoće i Matiju De Šilja. Ovo nije nova priča, otkriveno je da je zimus mladi bek Milana bio na meti Juventusa, navodno je transfer bio veoma blizu.

Maks Alegri insistira na igraču kome je pružio šansu u vreme dok je vodio Milan, ali je ovaj posao sada manje izvestan nego pre EURA, jer je De Šilju posle odličnih partija porasla cena.

Ako ipak Milan pristane da ga proda, to gotovo sigurno znači da će Lihštajner koji ima ponude iz Engleske napustiti klub.

Naredne nedelje bi Juventus i Bajern trebalo da nađu konačni dogovor oko Benatije. Marokanac je pristao na smanjenje plate od 30%, ostalo je još da se dogovori formula otkupa.

Bavarci insistiraju da to bude obavezni otkup ugovora za 18 miliona evra, Juventus pokušava da izbegne tu obavezu, ali italijanski mediji tvrde da će on biti vezan za broj nastupa Benatije u sezoni.

Traži se i zamena za Kediru koji se često povređuje. I dalje gledaju ka Valensiji, tačnije Andreu Gomešu, a pominju se još par imena za vezni red, među njima i Kovačić, za koga Real traži tridesetak miliona evra.

I na kraju, jasno ostaje napadač, no to će potrajati tokom leta, mnogo je meta, ali su cene paprene, videćemo ko će zameniti Moratu koji se vratio u Real.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Navijač Juventusa
Tuesday, 05.07.2016
12:44

Moje zelje - Spic Lakazet, veznjak Kovacic, odbrana De Siljo i Benatija i gotovo sa pojacanjima.nAli ko mene pita :D

avatar
Johny Juve
Sunday, 03.07.2016
15:03

Imaju vec zamenu za Moratu, Zaza. Stize I Berardi.

avatar
MiXPartizan
Sunday, 03.07.2016
14:02

Nikako mi se ne svidja to sto Juventus pocinje da lici na Bajern, pokupise sve sto valja veoma jeftino. Samo da Inter otera Mancinija a Berluskoni proda Milan, ovako vec postaje dosadno.

avatar
mak_juventino
Sunday, 03.07.2016
12:36

Danas opet se pise o Matica , cini se da ce biit ili Kante ili on ! Benatia pozajmica sa obavezni otkup ugovora je super , de Sciglio je dobar , ali moze jos da napreduje , tesko da bi ga pustili iz Milana , ako se to desi , odlicno ! Napadac , ne znam koliko jos para imamo za trosenje , inace Lukaku , Lacazete , Malik , otprilika to je to !!! FORZA JUVENTUS

avatar
brekbaCh
Sunday, 03.07.2016
14:59

Mislim da ce Kante u Celsi, a to ce da povuce i odlazak Matica u Juve. Tako bih i ja najvise voleo, i oba meni draga tima bi se dobro pojacala.

avatar
mak_juventino
Sunday, 03.07.2016
22:01

Nemam protiv , samo ostavite nama Cuadrado :DDD

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 03.07.2016
11:57

Gomes me bas nije impresionirao na euru ne tvrdim da nije dobar igrac ali na euru bas nije pokazao klasu istina ni Pogba nije u nekoj formi al on je nas ne moramo ga kupovati

avatar
Alex DeLarge
Sunday, 03.07.2016
13:46

Pa ja da ne znam ko je Pogba po onome sto sam video na EP ja bih rekao da im je to najgori igrac u ekipi. Mrtav sam ozbiljan... Gomes je dobar igrac, moze od njega mnogo da se napravi...

avatar
Zeljko GGMU<3
Sunday, 03.07.2016
11:53

Uz Bayern sigurno najbolje poslovanje