Juve prelomio, napadač stiže u januaru!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 22.01.2015.
11:17
Izvor: Sportske.net

Đovinko neće ostati do leta, iako ima ugovor i već je potpisao za Toronto. "Atomski mrav" će ustupiti mesto novom napadaču!

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Juventus neće čekati leto, Simone Zaza stiže u januaru. Juve ima 50% njegovog ugovora, drugu polovinu će otkupiti za 15 miliona evra, a italijanski reprezentativac će pojačati napad šampiona Italije.

Sjajni napadač Sasuola je meta Totenhema, ali želi u Juventus koji će iskoristiti opciju i dovesti ga u Torino. Đovinko odlazi, iako mu ugovor ističe u junu, klub želi da ga se oslobodi sada, kako bi napravio mesto za Zazu.

Pita se i Sasuolo, oni su daleko od borbe za opstanak i mogu sebi da dozvole da se odreknu najboljeg igrača. Sačekaće verovatno duel sa Kaljarijem za vikend i posle toga dati Zazi zeleno svetlo.

Simone Zaza je kod Kontea debitovao za reprezentaciju, igra odlično već drugu sezonu, klasični je napadač, a veruje se da Juve želi da ga dovede šest meseci ranije kako bi ne samo pojačao konkurenciju već se pripremio i za narednu sezone kada bi trebalo da igra u tandemu sa Tevezom. To drugim rečima znači da će biti prodat Ljorente koji ove sezone nije na nivou iz prošle.

U ovom šampionatu Zaza je postigao sedam golova, a na leto bi u Juventusu trebalo da mu se priključi i Domeniko Berardi koji je igrač Juvea na pozajmici u zeleno-crnima iz predgrađa Modene.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke