Juve pravi svoj trio iz snova?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 18.01.2017.
09:13
Izvor: Sportske.net

Spremni za još jedan veliki transfer, ali ovo će biti veoma teška misija. Prave napad po ugledu na Real i Barselonu!

BETA/AP Photo/Andrew Medichini
BETA/AP Photo/Andrew Medichini

Povezane vesti

Engleski i italijanski mediji su prepuni spekulacija o razmeni, Pjanić za Aleksisa Sančeza. Juventus je spreman i da doplati novac za Čileanca i to na godinu dana pre isteka njegovog ugovora, narednog leta.

Već smo pisali, prava opsesija Aleksisom Sančezom traje godinama, kada im je utekao, odnosno Udineze ga prodao Barseloni. On želi da se vrati u Italiju, čak i za manji novac od onoga što mu nudi Arsenal, a što je već odbio.

Plan Juventusa je da napravi super-napad sa Dibalom, Iguainom i Sančezom, Miralema Pjanića bi se odrekli, tačnije Bosanac bi bio mamac za Vengera.

Ovo je najviše što Arsenal može da izvuče iz čitave situacije, ako Sančez ne potpiše ugovor. Oni ne bi želeli da pojačavaju rivale u Premijer ligi, a sa druge strane, ni "Čudesni dečak" neće u Kinu.

Jasno, tu je i Pari Sen Žermen, u Juventusu se nadaju da bi ipak želja Sančeza da se vrati u italijanski fudbal mogla da presudi.

Jasno, ako dođe, bio bi daleko najplaćeniji igrač Serije A, Juventus je spreman da mu ponudi više nego Iguainu, i da sa bonusima stigne do, kako pišu italijanski mediji, 10 miliona po sezoni.

To je i dalje manje od onoga što bi na kraju mogao da ponudi Arsenal, radi se o sumi od 12 miliona evra po sezoni, pa je i dalje teško videti ovaj transfer kao realnu mogućnost, ako novac samo bude u pitanju.

Sančez je na pitanje oko novog ugovora, rekao da je srećan u Arsenalu, ali pregovori ne postoje, i on odbija da potpiše novi, ponuda je bila oko 180 000, možda kako rekosmo poraste do 220 000 funti nedeljno, ali Čileanac traži 250 000, što mnogi smatraju kao izgovor da napusti London, tačnije Arsenal, gde je frustriran nesposobnošću kluba da napravi tim sprema da osvaja trofeje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pravi romanista
Thursday, 19.01.2017
15:39

samo nagadjanja...mozda bi ga i doveli da mu istice ugovor...ovako nema sansi

avatar
Goran.984
Wednesday, 18.01.2017
16:48

Bilo bi super da dodje...i jos jedan vezni top klase i to je to za sada...

avatar
Miloš984
Wednesday, 18.01.2017
14:42

To je i moja želja, s' tim da se dovede još i Verati i to bi bila dobitna kombinacija.

avatar
mak_juventino
Wednesday, 18.01.2017
12:51

Nisam previse za ! Imamo strasan napad , treba da dovedemo jedna klasa na sredini i to je to ! Ovako jos i Pjanic da izgubimo ?! I onda Lemina-Asamoa-Hernanes ?!

avatar
MSSZRMK
Wednesday, 18.01.2017
12:24

Sancež čeka te Real raširenih ruku sigurni bi voleo da se osveti Barseloni što ga se tako lako odrekla.

avatar
No ®ules
Wednesday, 18.01.2017
12:05

Najozbiljniji kupac za Sančeza je Inter! Nasa uprava je jos prosle godine ponudila 80 mil€ za Ridrigeza, sto je potvrdio i R.Madrid, i oko 40 mil€ za Naingolana! Na ljeto cemo biti jos spremniji. Dakle ako ga Suning bude htio, ne postoji drugi ishod. Ovaj naslov je inace samo zelja urednistva 'Sportskih'

avatar
Marchisio8
Wednesday, 18.01.2017
14:46

Видиш да човјеку није до пара,па Арсенал му нуди силне паре,Кинези још веће,али је он жељан трофеја,надигравања са највећим светским тимовима. А,ту,иако си Интеровац,мораш признати да Јуве испуњава више услова. Мада,нисам превише за њега. Иако би овај трио био убитачан,ту би се још више изгубио мали Пјаца,који ће израсти у једног бруталног играча,него што ће нам и средина бити смијешна. Више сам да се добре паре дају за Вератија или Ериксена,па да се Пјанке стави иза нападача... Углавном,све је ово још рекла-казала,Он је играч Арсенала,а виђећемо шта ће нам љето донет' .

avatar
VicenteCalderon
Wednesday, 18.01.2017
11:43

ovo bi voleo da vidim! kako bi juve onda izgledao, realno i sancezu bi odgovaralo zbog zivota u italiji ali i cinjenice da ce biti glavni pretendenti na osvajanje svakog trofeja

avatar
Merseysade Red
Wednesday, 18.01.2017
10:44

Ako ostave Dibalu, Sancez i ovaj ce da kidaju kao bulovi zvani pit :)

avatar
fcb
Wednesday, 18.01.2017
10:26

Juventusov vezni red ove sezone uopšte ne igra dobro i ne uliva nikakvo povjerenje. Ostali su bez Pogbe, a ranije i bez Vidala i Pirla, a nisu dovedene adekvatne zamjene za ove igrače. Pjanić baš i nije opravdao očekivanja, ali je kvalitetan igrač i treba mu dati vremena. U tom smislu ne razumijem ovakvu razmjenu i još doplatu, a uz to Sancezu ističe ugovor sledeće sezone. Juventusov vezni red bi bio još gori, potrošeno još novca, a i budžet za plate znatno opterećen. Bolje da se okrenu na 2 veznjaka ekstra klase, koji će odma da naprave prevagu, ali to definitivno nisu igrači kao npr Vitsel. Mada problem je što igrači ekstra klase baš i nisu dostupni na tržištu jer su zabetonirani u svojim klubovima.

avatar
juve mojsa
Wednesday, 18.01.2017
14:24

mislim da cemo za veratija da damo veliki kes,a pjanic u razmeni za alexisa nije uopste losa ideja..na leto veratti i sanchez

avatar
disqus_2WqjlJ09c4
Wednesday, 18.01.2017
15:10

Postoji mogućnost da se desi ova zamjena. Igrač za igrača. Vidjet ćemo. Pjanić ne igra nešto spektakularno, ali ima mnogo bolju statistiku od Pogbe, Vidala i Pirla u bilo kojoj sezoni. Biće pojačanja u veznom redu. Toliso vjerovatno. Marota je dao izjavu kako će biti na ljeto pojačanje za sredinu terena ala Iguain. Vjerovatno je aludirao na Veratija. Treba obratiti pažnju na Betankura. Rikelme je izjavio da nije vidio tako mladog igrača sa takvom vizijom u igri. Nisu se trošile pare od Pogbe, tako da vjerujem da će se uložiti veliki novac za veznog igrača. Sančez-Dibala-Iguain zvuči brutalno. Moraš priznati.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 18.01.2017
10:19

Zanimljivo juve bi prodao Pjanica i oslabio i ovako ne bas jaku sredinu terena Pa tko bi trebalo u buducnosti da gura lopte napadacima Sturaro ? smijesno