Juve pravi napad iz snova?!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 09.05.2015.
10:53
Izvor: Sportske.net

Jedan dolazak je već izvestan, drugi zavisi od Ibre, ali ako bude prema planovima Anjelija i Marote, ovo će biti zaista fantastičan napad!

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Karlitos Tevez ostaje i to je sjajna vest za navijače Juventusa. Naime, Argentinac je potvrdio, kao i Boka Juniors da će poštovati ugovor do kraja i da će i naredne sezone nositi dres Juventusa, a zatim se vratiti u domovinu.

Prema tvrđenju italijanskih medija dolazak Dibale je blizu. Juve je povećao ponudu na 35 miliona evra, već ima dogovor sa igračem, pa će Zamparini verovatno pristati, iako je najavljivao da će tražiti 40 miliona. Za sada ne postoji varijanta da i neki igrač bude uključen u razmenu, ali izvori bliski klubu tvrde da će naredne nedelje posao biti završen.

Posle toga će se italijanski šampion okrenuti Kavaniju koji je veoma raspoložen da se preseli u Torino, ali je problem u Ibrahimoviću. Naime, ako Šveđanin napusti Pariz ne postoji nikakva šansa da "El Matador" dobije dozvolu da napusti "Svece".

Osnovno je pitanje, kako će Juve finansirati transfere, prema nekim procenama, Kavani i Dibala će koštati oko 80 miliona evra.

Ovog leta novac ne bi trebalo da bude problem, očekuje se prodaja Pogbe, ali i Ljorentea, dok sa druge strane prihodi nikada nisu bili bolji, preko 300 miliona evra prihoda.

Deo će biti uložen u tim, procenjuje se da u ostalim delovima ekipe nisu potrebne veće promene, vraća se Rugani sa pozajmice, a Sturaro se uklopio odlično u vezni red.

Zbog toga je procena da bi atomski napad u kome bi igrali Dibala, Tevez, Kavani i Morata bio prevaga naredne sezone.

Ipak, prvo Real, pokušaj da se stigne u Berlin, a podsetimo Juve se plasirao i u finale italijanskog kupa i igraće protiv Lacija za 10. trofej u ovom takmičenju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Alex#10
Sunday, 10.05.2015
00:05

Iako bi ovo bilo predobro prosto nije moguce. Niko od navedenih igraca nece zeleti da bude zamena i da sedi na klupi. Tevez bi sigurno imao prednost dok bi se Morata i Cavani smenjivali. Verovatnio bi Dybala bio taj koji bi najvise vremena provodio na klupi. Posle te prve sezone tj kada se Tevez bude vratio u Boku stvari bi se malo promenile ali ni tada to ne bi bilo to. U svakom slucaju nije izvodljivo, previse je toliko dobrih igraca za jedan napad i bilo bi dosta nezadovoljstva od strane jednog ili cak dva igraca.

avatar
JamesRodriguez_010
Saturday, 09.05.2015
16:35

Nigde Pogba ne ide i pre Dibala nego Kavani,raspada se u PSG-u

avatar
bvgcv
Saturday, 09.05.2015
14:37

Nije to napad iz snova i nece GA biti sigurno.Ako zele dobru ofanzivu Gabiadinni i Insigne iz Napoli-a da se dovedu.

avatar
Kajzer_soze
Saturday, 09.05.2015
20:00

Da je bio neki igac gabiadini dosao bi u Juventus jer su imali pola od ugovor.On je igrac za mali klubova.

avatar
Barça el honor
Saturday, 09.05.2015
13:38

Najvece pojacanje je sto tevez ostaje. A mislim da nece dovesti i dibalu i kavanija,dovoljan je jedan

avatar
Pinturicchio 10
Saturday, 09.05.2015
13:38

Ne znam zasto bi dovodili obojicu za tako velike pare kad vec sad imaju Teveza i Moratu, msm da bi jedan bio dovoljan i bilo bi dobro da to bude Dibala koji je slicnih karakteristika kao Tevez i koji ga moze zameniti kad ode. Bolje da vrate Zazu ako zele jos jednog spica nego Kavanija da dovode, i da se ustreme na jacanje bekovskih pozicija i nekog AMC-a, jer Evra 33 god a Lich cini mi se ulazi u 31, a alternativa nema, jedino ako Asu vrati na LB a Kaseres bude alternativa za desnog sl sezone, tu bi Darmjan lepo legao, dok je Pereira jedini AMC i krilni igrac u timu, ne racunajuci Komana i Pepea koji i nisu toliko u konkurenciji.

avatar
Vojnik
Saturday, 09.05.2015
13:02

Kakvo je to pitanje odakle pare juventusu ? presli su preko 350 mil zaradu , od LS do sad su uzeli oko 90 mil pa od ove godine ulazi adidas kao sponzor koj vredi 35 mil i vi pitate odakle pare ? pisete da mora da proda igrace hahahaha juventus ce potrosite pare od LS na transvere i gazda anjeli prodao neku kompaniju u americi oko 5 miljiarde i reko da ce oko 100 mil dati juventusu za transfere od te pare :) eto od prilike da znate da vam pomognem oko informacije odakle pare :) znaci juventus moze da dozvoli sebi sad transfere od 80 90 mil i vecu platu sve zajedno da potrosi oko 200 mil to su procene :)

avatar
Milos Kosta Kostic
Sunday, 10.05.2015
07:45

da, i mene je zacudilo da pitaju odakle juventusu pare... pa juve je pre dve godine, kada je bajern uzeo trofej, zaradio 65 miliona, tada su ispali u cetvrtfinalu, a sada su u polufinalu, zaradili su bar 3-4 miliona vise

avatar
Vojnik
Sunday, 10.05.2015
22:21

do sad ima zaradu oko 90 mil od ls , ali kako i da je juventus ima pare i moze da sebi dozvoli skupe igrace samo sto politika juventusa nije kao realova ili celzieva ili kao psg , juve kupuje igrace i gradi i nadogragjuje igrace i tako stavra tim e sad to automatski sad u novije vreme znaci da taj klub ko ne baci 100 mil za igrac eee taj klub nema para :) a juventus lagano odbija ponude za njegove igrace od 80 90 mil i sve to zato sto nema para hahahah ali eto na pr real bacio 100 mil za bejla a juventus uzeo evru za dzab i opet taj evra stavio u dzep taj bejl od 100 mil :) e tu je razlika oko juventusa i ostalih koji se razbacuju sa novcem :)

avatar
Javier FRAN YESTE 10
Saturday, 09.05.2015
12:51

Ljorente da pristane na manju platu i širom su mu otvorena vrata San Mamesa iako to ne zaslužuje!!!

avatar
NedvedSRB
Saturday, 09.05.2015
11:44

Pogba najverovatnije ostaje, Ljorente bi mogao da odenJednog od ove dvojice mislim da hocemo skoro sigurno dovesti, ali obojicu ce biti teze, mada po meni ne i neizvodljivo

avatar
Los Vikingos
Saturday, 09.05.2015
11:32

Drago mi je za Juve, cini mi se da vracaju Italijanski fudbal onamo gde im je mesto. Njihovo najvece pojacanje bilo bi ostanak Pogbe ali njegova prodaja je izgleda neminovna...

avatar
Saturday, 09.05.2015
14:02

Vjerujem da će ostati, ali Juve je opet u jednoj win-win situaciji. Ako ode Pogba vjerovatno će kupiti Veratija.

avatar
Saturday, 09.05.2015
11:18

Morate se malo više informisati, malo pročitajte, šta pišu stručnjaci za italijanski nogomet Di Marzio, Pedulla, Agresti, . . . na kraju krajeva šta govori Marota. Valjda on zna da li će Pogba ostati. Oni koji navijaju za Juve znaju šta je izjavio prije par dana. Juve može dovesti Dibalu i Kavania, a da ne prodaje Pogbu. Zaradili su skoro 90 mil od lš, mnogo više od ostalih klubova. Od naredne sezone, na osnovu novih ugovora prihodi će biti veći za oko 40 mil, a plate igrača su najmanje od ovih najjačih klubova. Juve se ubrzo približava brojci od 400 mil prihoda i samo će rasti, tako da ovo nije problem. Ti se igrači plaćaju na rate. Transfer i plata Kavanija na godišnjem nivou Juve bi koštala oko 20 mil. To je ništa za njih. Zaključno sa ovom sezonom Juve izlazi iz minusa i počinje pozitivno poslovati i to 30 mil u plusu. Ako se uzme u obzir prodaja Ljorentea, Isle, vjerovatno Ogbone i još nekih igrača, Juventusu neće biti problem finansirati ta dva transfera.

avatar
Javier FRAN YESTE 10
Saturday, 09.05.2015
12:53

Zašto Ogbonu da prodaju? Odličan štoper... Ako prodaju Ljorentea, Islu i Ogbonu tu ne mogu očekivati ne znam kakve pare, nekih 20 miliona evra plafon...

avatar
Saturday, 09.05.2015
16:06

dolazi Rugani, koji igra fenomenalno u Empoliju, tako da je on višak. 20-30 mil, to je sasvim realno za te igrače