Juve - Pojačanje pre roka!

Autor: Boris Jovanović
subota 17.01.2015.
10:20
Izvor: Sportske.net

Konačno se pomera Juventus u prelaznom roku, u Torino stiže vezista.

Beta/AP Photo/Tano Pecoraro
Beta/AP Photo/Tano Pecoraro

Povezane vesti

U pitanju je talentovani Stefano Sturaro koga je Juve kupio prošlog leta za 8 miliona evra sa bonusima od Đenove i ostavio na pozajmici pod Lanternom.

Ovaj fudbaler će se izgleda šest meseci pre roka preseliti u Torino i pojačati konkurenciju u veznom redu. Šta je ideja Alegrija i Marote teško je reći jer je tim popunjen u vezi, ali izgleda da Juve želi da ga pripremi za narednu sezonu.

To verovatno znači da će jedan od dvojice vezista, Pogba ili Vidal u junu napustiti Torino.

Moguće je da na isti način kao Sturaro u redove šampiona stigne napadač Zaza iz Sasuola, ali tu je situacija komplikovanija, "Bjankoneri" drže 50% njegovog ugovora i mogu da ga otkupe za 15 miliona evra na leto.

Sada se priča da bi italijanski reprezentativac koga želi i Totenhem mogao da već u januaru dođe u Torino, ali pre toga bi Đovinko kome na leto ističe ugovor morao da napusti klub, što je malo verovatno...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Saturday, 17.01.2015
12:12

Juve i njihovi transferi. Umesto da se malo otvore i dovedu pravog igraca nekad. Ne moze uvek klinac biti uspesan kao sto je to slucaj vanserijskog talenta Pogbe. Ja sumnjam da Sturaro moze postati vrhunski igrac, cak i tvrdim da ne moze dalje od proseka.

avatar
juventino
Saturday, 17.01.2015
13:35

Jesi ga gledao duze od 1 utakmice?

avatar
3x3
Saturday, 17.01.2015
15:14

Ne. A, iskreno nemam ni zelju da ga gledam ako to znaci da ce otici Pogba zbog njega. Svi koji pricaju da Juve nema para pricaju gluposti.