Juve otpočeo pregovore sa "najbržim Špancem"!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 09.03.2017.
00:50
Izvor: Sportske.net

Prema informacijama koje dolaze sa Iberijskog poluostrva, "Bjankoneri" bi ovog leta mogli da dobiju veliko pojačanje u ofanzivi.

EPA/MIGUEL TONA
EPA/MIGUEL TONA

Povezane vesti

Smatraju ga za jednog od najbržih fudbalera u Španiji, ako ne i u Evropi, a već neko vreme važi za veliku želju Liverpula.

Ipak, Injaki Vilijams bi umesto u Liverpul mogao da se preseli Torinu, kako je Juventus već uspostavio kontakte sa Atletik Bilbaom oko prelaska španskog reprezentativca u njihove redove.

Brzonogi Vilijams je svojim partijama u dresu tima iz Baskije oduševio skaute brojnih evropskih klubova, poznato je veliko interesovanje Liverpula za njegove usluge, te se pretpostavlja da će "Stara dama" upravo sa njima voditi bitku oko potpisa 22-godišnjeg ofanzivca.

Predstavnici oba kluba su se nalazili na tribinama "Sančez Pizhuana" u Sevilji, gde su posmatrali Vilijamsa u porazu Bilbaa od domaćina.

Ovaj momak u svom ugovoru ima otpusnu klauzulu od 50 miliona evra, te je jasno da će zainteresovane strane morati dobro da se otvore za njegovo angažovanje.

Pored Juvea i "Redsa" šansu za njegov potpis bi mogla da ima i Borusija Dortmund, koja će najverovatnije dobro "unovčiti" Pjera-Emerika Obamejanga ovog leta, a čini se da bi Vilijams bio jako dobra zamena. Ipak, uprava "Milionera" ima i druge opcije, a više o tome OVDE.

Vilijams je tokom svoje karijere na "San Mamesu" odigrao 94 zvanična meča, a za to vreme je postigao 21 pogodak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
tino24
Friday, 10.03.2017
15:21

Najbrzi spanac je Bellerin..mada je i ovaj prebrz..

avatar
FAUWEBUBA
Thursday, 09.03.2017
11:03

On je spanac, koliko sam ja portugalac :D

avatar
7omman
Thursday, 09.03.2017
10:55

Pretpostavljam da je zamjena za Kvadrada... Pametno Juve ovo radi ... Grade tim za buducnost, a tu vec nadolaze Rugani, Alex Sandro, Dibala, Pjaca, onaj momak iz Atalante itd.