Juve - Meč lopta za skudeto, pa napadač?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 01.02.2015.
11:20
Izvor: Sportske.net

Juventus bi danas u Udinama mogao da napravi veliki korak ka četvrtoj tituli. Do ponedeljka uveče stiže napadač, samo dva imena u igri.

Beta/AP Photo/Massimo Pinca
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Juventus posle remija Rome ima veliku šansu da prednost poveća na devet bodova, mnogi se slažu da je to praktično overa titule, teško je verovati da bi šampion mogao da ispusti taj kapital.

Doduše, prvog dana marta će Juve putovati u Rim na noge "Vučici", no ako sačuva tu prednost, teško je verovati da bi i poraz na "Olimpiku" bilo šta promenio.

Alegri se pribojava nepredvidivog Udinezea, problem je odsustvo Vidala i Markisija, pa će morati da promeša tim. Ipak, lider je favorit na "Friuliju", a navijači osluškuju vesti vezane za prelazni rok.

Neće biti mnogo promena, samo jedna, Đovinko i ne putuje u Udine, šest meseci pre isteka ugovora će napustiti klub, pre roka će u MLS.

Stiže napadač, Pablo Osvaldo ili Alesandro Matri.

Argentinac je završio sa Interom, tačnije oni žele da ga se oslobode posle incidenta koji je napravio sa Ikardijem. Vratiće ga u Sautempton, ali je on jasan, ili Juventus, ili ostaje u Interu gde ima siguran ugovor do kraja sezone.

Marota se dogovara sa Englezima, Juventus bi želeo čak i da dogovori otkup Osvalda i dobije Argentinca na popustu.

Ako se to ne desi, spreman je Alesandro Matri. Bio je ljubimac navijača, osvojio dve titule, preko Milana je završio u Đenovi na pozajmici do leta. "Rosoneri" nemaju ništa protiv da proleće provede u Juventusu, i sam Matri iz sve snage navija za tu soluciju.

Ipak, prvo bodovi iz Udina, pa onda napadač. U svakom slučaju, s obzirom na razvoj situacije u šampionatu, Juventusu pojačanja i nisu baš potrebna.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke