Juve - Lista od 30 imena, dva Srbina, jedan nemoguća misija?!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 20.01.2017.
09:26
Izvor: Sportske.net

Tražiće pojačanja u svim linijama, pet ili šest igrača bi trebalo da pojača klub, od Bufonovog naslednika do stvaranja super trija u napadu. Šta su realne mete?

Beta/Alessandro Di Marco/ANSA via AP
Beta/Alessandro Di Marco/ANSA via AP

Povezane vesti

Juventus će se značajno pojačati tokom leta, bez obzira na ishod sezone.

Postoji lista od 30 imena koje klub prati, i ne treba je mešati sa fudbalerima poput recimo Milenkovića iz Partizana koje bi želeli da kupe za budućnost. Ovo su igrači koji bi konkurisali za mesto u timu, skauti ih prate tokom sezone, neke od njih će pokušati da dovedu.

Kada je u pitanju golman i mogući Bufonov naslednik, prva meta je Donaruma iz Milana, računaju na pomoć Rajole, a alternativa je Aleks Meret, golman Udineze, koji je na pozajmici u drugoligaškom Spalu.

U odbrani, težište je na spoljnim igračima, tu će biti velikih promena, ciljaju De Šilja, Darmijana, Kolašinca koji će biti slobodan igrač i Španca Grimalda iz Benfike. Klub će napustiti Evra, možda već u januaru ako stigne Kolašinac, nisu zadovoljni Alvešom, a mogli bi da produže ipak ugovor sa Lihštajnerom.

Što se uže odbrane tiče, tu su već kupili Kaldaru iz Atalante, imaju i Ruganija, ali neće biti velikih promena.

U veznom redu na spisku su gotovo nemoguća misija, Matić, kao i Verati, sa čijim menadžerom su pregovarali, spremni su da plate 80 miliona evra Italijana, ali PSŽ tvrdi da nije na prodaju. Korentin Toliso iz Liona je realnija opcija, a nisu odustali ni od Matuidija koji nije produžio ugovor sa PSŽ. Ni Kros, ni Isko nisu verovatna pojačanja, a teško će se sa Lotitom dogovoriti oko Milinković-Savića koji sigurno ne bi imao ništa protiv da napravi korak više u karijeri. Od ostalih imena figuriraju Gorecka iz Šalkea, Bakajoko, Rakitić ako mu se ne popravi status u Barseloni, kao i N'Zonzi koji je ipak bliži tome da produži ugovor sa Seviljom.

Na leto odlazi Mandžukić, prva meta je Aleksis Sančez, spremni su da ponude i Pjanića. Oberučke bi prihvatili povratak Morate koji je nezadovoljan u Madridu, a prate i Andre Silvu iz Portoa, Keitu koji nije produžio ugovor sa Laciom kao i Lakazeta iz Liona koji je ipak bliži engleskim klubovima.

Kako piše "Tutosport", najmanje pet ili šest igrača će stići u Torino, od sadašnjeg kadra, uz Evru, Alveša, Mandžukića, možda i Pjanića, mogli bi da budu prodati i Lemina, kao i Kedira za koga se priča da ima sjajnu ponudu iz MLS.

Još je rano govoriti, što se januara tiče, kako rekosmo nude Šalkeu obeštećenje za Kolašinca, ostalo se verovatno neće menjati, u klubu su zakopčani, ali i smatraju da nema potrebe da dodatno pojačavaju tim. Podsetimo, stigao je do sada jedino Rinkon iz Đenove da pojača konkurenciju u veznom redu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Неста13
Saturday, 21.01.2017
04:42

Хахаххаха

avatar
rossonero_t
Friday, 20.01.2017
18:23

Ima li ga Witsel na listi?

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 20.01.2017
19:18

ima li od tebe napokon nesto smisleno ? nema nema

avatar
rossonero_t
Friday, 20.01.2017
21:10

Witsel je extra igrac, sjajno ce se uklopiti sa Markisiom i Pjanicem :D

avatar
juvenelcuore
Friday, 20.01.2017
16:42

juve ne treba niko za ovu god.imamo finu ekipu, treba je uvezati, ide malo teže jer Allegri mijenja formacije...mislim da je to sve ok...njuve osvaja scudeto, to je neminovno..sljedece god dva-tri pojacanja i klempo se diže 100%.nove god što bi Italijani rekli---MIRACOLO....npjaca treba malo vremena, teško je zamijeniti Dybalu, ali momak je kvalitet i pokazaće to u dresu Juventusa.

avatar
Toni Kroos
Friday, 20.01.2017
11:29

SMS-u je bolje da ostane jos sezonu,dve u Laciju nego da greje klupu u Juventusu..

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 20.01.2017
11:25

vezni red nam je najlosiji dio tima i to uvjerljivo Cisti prosjek rekao bih pa mi ove najave da bi prodali Pjanica ne piju vodu jer osim Marchisia i njega nitko ne zna dodati pravu loptu Ok mozda Kedira zna ali ne pokazuje to

avatar
Friday, 20.01.2017
11:03

Dakle od tih trideset imena fale samo Nejmar, Bale, Pogba, Kutinjo, Azar od igraca sto su maldji a dobri, pa da se popune sva mesta koliko vidim.

avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Friday, 20.01.2017
10:51

Prva meta, a potpuno i apsolutno (je) nerealna. Veoma ste neozbiljni, veoma.

avatar
Joey Barton
Friday, 20.01.2017
10:33

Dok moj Milan nema ni budjet Radnika iz Surdulice...

avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Friday, 20.01.2017
14:53

Plitak buDJelar, budj se vec uveliko hvata kod nas na sve, skroman buDZet, jos uvek ga nismo nabudzili.