Juve - Kandidati za štopera!

Autor: Boris Jovanović
petak 19.12.2014.
16:35
Izvor: Sportske.net

Prvi zadatak u januaru biće da se pojača odbrana, a tri imena su se izdvojila na listi.

Beta/AP Photo/Daniela Santoni
Beta/AP Photo/Daniela Santoni

Povezane vesti

Povrede Barzaljija i Kaseresa su uslovile potragu za defanzivcem koji bi pojačao konkurenciju. Neće biti u pitanju baš zvučno ime, ali Alegri traži iskusnijeg igrača koji bi mogao odmah da dobije šansu.

Iskristalisala su se tri imena, jedno je Rolando, internacionalac iz Kape Verde koji je prošle godine bio na pozajmici u Interu. On se vratio u Porto, iako nije ostavio loš utisak, sada je na ledu, odnosno ne igra.

Juve ga želi na pozajmicu, videćemo hoće li "Zmajevi" pristati, igrač ima ugovor još godinu i po dana.

Spuplja opcija je Dragović iz kijevskog Dinama, austrijski Srbin koga su italijanski klubovi već želeli, ali je Bazel prihvatio bolju ponudu. Ovaj fudbaler nije jeftin, ako Kijevljani ostanu pri zahtevu da im bude plaćeno 10 miliona evra male su šanse da stigne u Juve.

Italijanski šampion prati situaciju u Milanu, Rami je želja, ali je to malo verovatno. S obzirom da "Rosoneri" imaju dosta štopera, verovatnije je da će Alegri probati da uzme Kolumbijca Zapatu koji je izgubio mesto u timu. Ali, sigurno da bi i Milan želeo nekog od igrača Juventusa na pozajmicu, videćemo hoće li dva kluba sarađivati...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksa Makaveli
Friday, 19.12.2014
17:42

Rolando. Gledao sam ga dosta puta, siguran je. Odlicna zamena za Barzaljija.