Juve ima zamenu za Pogbu!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 07.05.2015.
09:38
Izvor: Sportske.net

Direktori Juventusa ponovo pokazali da su mnogo ispred konkurencije kada je dovođenje igrača u pitanju!

Beta/AP Photo/ Massimo Pinca
Beta/AP Photo/ Massimo Pinca

Povezane vesti

Oni koji manje prate Seriju A su bili zapanjeni igrom Stefana Sturara u utorak protiv Reala. Mladi fudbaler koji ima samo 7 nastupa za Juve (letos je stigao iz Đenove) je ispraćen ovacijama kada je zamenjen u finišu. Odigrao je strašan meč i pokazao da će biti ogromno pojačanje.

Italijanski mediji već sada pišu da zamenu za Pogbu ne treba dovoditi, ako Francuz naravno ode, i da je Sturaro koji je tri dana stariji od "Oktopoda Pola" momak koga čeka velika budućnost.

On je plaćen 5 miliona evra Đenovi, to je polovina ugovora, Juve će rado isplatiti ostalo. Sturaro je bio blizu Rome, ali je Marota ovog fudbalera ukrao ispred nosa Sabatiniju, direktoru Rimljana.

Sturaro je kupljen letos, ostao na pozajmici u Đenovi, u kojoj je ponikao, ali je na insistiranje Alegrija šest meseci ranije povučen u Torino.

Već se izborio za mesto, pa je jasno da i ako Juve prihvatio ponudu recimo Sitija, ne dolazi u obzir da dovodi zamenu za Pogbu, niti da prihvata razmenu za Jaju Turea, koga želi i Inter.

Taj novac će biti uložen u napadača, a Sturaro bi trebalo da izbori mesto u timu za narednu sezonu.

Italy Soccer Serie A

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
juvemkd
Thursday, 07.05.2015
21:41

kao prvo Sturaro je defanzivni vezni,decko je defanzivno orientiran,Pogba je veznjak koji jednakvo dobro obavljuje i defanzivnih i ofanzivnih zadatka,jak dribler....jedino po cemu su oni slicni je to sto su oba jaka ko stub,a po svim drugim parametrima su razliciti....sturaro je bolji u defanzivi,a ovaj drugi je daleko bolji u ofanzivi,tehnici itd,mada nismo gledali puno sturara,decko ce sigurno napredovati i verujem da ce postati odlican igrac

avatar
Alex#10
Thursday, 07.05.2015
18:15

Sturaro jeste pokidao te veceri kako je odigrao ali jos puno on mora da se dokazuje. Pogba sledece sezone nece otici nigde tkd su te price ko ce ga zameniti cista nagadjanja i lupanja cisto da se nesto napise. Po mom misljeju mozda jedini igrac koji bi donekle i mogao da zameni Pogbu bio bi Kondogbija. Ostali su daleko iza Pola.

avatar
Barça el honor
Thursday, 07.05.2015
16:03

Naravno da ne moze da ga zameni. Inace prvu put sam ga gledao protiv reala i mogu reci da je odigrao lepo,sasvim solidno.

avatar
Zoran GGMU CG
Thursday, 07.05.2015
16:02

dbr igrac,ali cisto sumnjam da bi on bio ta zamjena

avatar
JamesRodriguez_010
Thursday, 07.05.2015
13:20

Ni pola Pogbe decko..

avatar
JuventusMladost
Thursday, 07.05.2015
11:12

Ma Pogba ne ide nigdje ljudi moji.. ne znam cemu ovoliki pritisak i opterecenje o tome. Juventus kad nesto hoce on to i uradi, tako da cemo u svakom slucaju Pogbu zadrzati u Torinu. Forca Juventus