Juve i Roma u trci za vezistom PSŽ-a?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 13.10.2015.
17:25
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion i vicešampion Italije pokazali su interesovanje za mladog prvotimca Pari Sen Žermena koji se ne dovodi prvi put u vezu sa prelaskom na Apenine.

Beta/AP Photo/Jacques Brinon
Beta/AP Photo/Jacques Brinon

Povezane vesti

Nakon još jedne reprezentativne pauze u šampionatima širom evrope klubovi se vraćaju borbi za bodove, a vrlo brzo će uslediti i zimska transfer pijaca na kojoj će neki morati da prave iznuđene kupovine.

Aktuelni šampion Italije na startu sezone ne beleži dobre rezultate u Seriji A, pa se od Juventusa može očekivati neka kupovina u januaru. "Stara Dama" zainteresovana je za Francuza Adrijena Rabioa ali nije jedini italijanski klub koji prati prvotimca Pari Sen Žermena.

Vezni fudbaler francuskog šampiona već je dovođen u vezu sa prelaskom na Apenine, "Kalčomerkato" tvrdi da su se Juventus i Roma već raspitivali o njegovoj dostupnosti, dok je PSŽ prošle godine povukao pametan potez.

Adrijen Rabio produžio je saradnju sa Pari Sen Žermenom do 2019. godine što će samo podići cenu talentovanom 20-godišnjem Francuzu.

Na startu nove sezone Adrijen Rabio nije dobio priliku da se dokaže u dresu "Svetaca", a činjenica da za njega interesovanje pokazuju klubovi poput Juventusa i Rome, ali i Čelsi i Arsenal, samo ukazuje na to da bi vrlo brzo moglo da dođe do transfera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SAB
Saturday, 17.10.2015
18:32

Odlican je Rabiot, pre bi voleo da ga vidim u Dortmundu nego u Juve jer tamo se ne bi ni naigrao, Dortmund zakon za njega.

avatar
Volim nogomet
Wednesday, 14.10.2015
01:01

Odličan veznjak sa topovskim udarcem.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 13.10.2015
18:37

roma i psz imaju dosta dobre odnose tako da nije nemoguce da ga vidimo u romi

avatar
Milos Markovic
Tuesday, 13.10.2015
18:00

Da je u pitanju neki manje platezno sposoban klub pa ajde da je realno, svi oni jure pare, a u italiji nece imati ni 50% sto dobija u Francuskoj, drugo nije to neki mali klub koji ce da pusti prvotimca za male pare.. a juve ni roma nisu izdasni kao Real, Barselona, Mancester..

avatar
Juventus Torino
Tuesday, 13.10.2015
20:32

pustili su comana djaba,pa pogledaj za koliko ga je juventus prodao nakon pola godine...i da hvala bogu juventus nije nikada bio po pitanju transfera kao real,i nadamo se da nikada nece ni biti,ni blizu toga!

avatar
John Cena
Tuesday, 13.10.2015
20:37

Sigurno ne bi on otisao u Real i Barsu, tamo bi imao jos manju minutazu. A njemu u njegovim godinama nisu bitne pare nego da sto vise igra. Zato ce i otici pre u Romu ili Juve, nego recimo u Bajern

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 13.10.2015
17:44

odlican igrac ali sam uvjerenja da juventusu ne treba bar dok su tu pogba marchisio kedira i sturaro pa i pereira